FARSA: Stanojević odglumio pomirenje sa ženom da izbegne zatvor!

Šarena laža: Vladimir hoće da pobegne od odgovornosti

FARSA: Stanojević odglumio pomirenje sa ženom da izbegne zatvor!

Stars -
Voditelj želi da spreči da odgovara za prebijanje Ana Marije. Ona neće podići krivičnu prijavu, ali je zaboravio na tužilaštvo, koje će tek odlučiti o pokretanju istrage
1 / 2

Vladimir Stanojević, koji je prebio ženu Anu Mariju Žujović, juče se sa njom pojavio u Jutarnjem programu na TV Pink.Oni su, valjda, hteli da pokažu svetu kako i pored svega što se desilo jedno drugo mogu da pogledaju u oči. Mnogi su ostali u čudu kada su ih videli kod Srđana Predojevića jer je prebijena Ana Marija, pozirajući prethodnih dana sa masnicom ispod oka, govorila da Stanojevića više ne želi da vidi. Njih dvoje su očito imali isti cilj - da se operu u javnosti, ali i da pokušaju da spasu voditelja od istrage i odlaska u zatvor. Podsetimo, za delo koje je učinio, ako se dokaže da je kriv, sledila bi robija od tri meseca do tri godine. On je siguran da posle istupa u javnosti sa prebijenom ženom do toga neće doći, što je i rekao kada ga je Predojević upitao da li se plaši zatvorske kazne:Sve zavisi od skenera- Ona nije podnela krivičnu prijavu i šta bi bilo kad bi bilo, o tome nećemo da pričamo - izjavio je Vlada, a Ana Marija je potvrdila da ga neće goniti.Ali voditelj je zaboravio na Tužilaštvo, koje će nakon utvrđivanja stepena povreda na osnovu skenera odlučiti da li će protiv njega biti pokrenuta istraga.

U toku noći se videli, a ujutru otišli u Jutarnji... Vlada i Ana Marija
U toku noći se videli, a ujutru otišli u Jutarnji... Vlada i Ana Marija

Njihov javni nastup, koji su dobro odglumili, bio je obeležen i lažima. Jedna od njih je da su se prvi put posle incidenta sreli u šminkernici pred ulazak u studio. Oni su se, otkrila je emisija „Premijera“, videli veče pre toga.- Ana Marija i Vlada su se videli da bi se dogovorili šta će pričati. Ona je trebalo da dođe kod Vlade u stan, ali pošto mu je dostavljač pice skrenuo pažnju na to da ga ispred zgrade vreba ekipa jedne televizije, promenili su plan. Tako su se našli kod Damira Handanovića. Sedeli su od devet uveče do pola dva u noći. Nastojali su da usaglase priču iz koje Vlada neće izaći kao nasilnik. Kada su se dogovorili, Ana Marija je otišla sa drugaricom, dok je Vladu kući odvezao Damir - otkriva izvor Kurira.Lepo smišljena pričaSve su lepo smislili, što im i nije bilo teško, s obzirom na to koliko im se i u međuvremenu provuklo laži, zbog kojih je teško zaključiti koja je prava strana njihove tužne priče.Akteri priče nam se juče nisu javljali na telefon, pa njihov komentar nismo dobili.

Žele korektan odnos OVO SU GOVORILI NA PINKU- Vlada: U noći između ponedeljka i utorka, vidno iznerviran zbog određenih saznanja vezanih za Ana Mariju i dodatno podstaknut alkoholom, uputio sam se ka njenom stanu u nameri da joj kažem to što imam i da okončam vezu. Pozvonio sam na vrata i ona mi je otvorila. Seli smo i razgovarali. Zatim je krenula žučna rasprava praćena obostranim fizičkim kontaktom. Ona je mene vukla i stezala, i ja sam nju. Pod naletom besa, koji meni do tada nije bio poznat, ja sam je udario, izašao iz stana i otišao kući.- Ana Marija pokazuje modricu, skida naočare s lica.- Vlada: Rekao sam da se kajem i da, kad bih mogao da vratim vreme, nikada u životu to ne bih uradio.- Ana Marija (prekida ga): Ono, nikad ne reci nikad.- Vlada (kiselo se osmehuje): Voleo bih da ostanemo u nekom korektnom odnosu. Želim joj sve najlepše u životu, bez ikakvih ružnih reči i iznošenja prljavog veša.- Ana Marija: Nisam očekivala ovakav kraj. On je više povređen u ovoj priči, ja jesam fizički, ali on je mentalno. Kad me je udario, pala sam i tad mi je napukla usna i krenula krv iz nosa. Kad sam ustala ujutru, videla sam modricu na oku. Nisam razmišljala o posledicama i razočarana, ljuta, besna, okačila sam sliku na svoj Fejsbuk profil. Sada, iz ove perspektive, nikada to ne bih uradila.

Advokat Nebojša MilosavljevićTUŽILAŠTVO ĆE GA GONITIAdvokat Nebojša Milosavljević kaže da Stanojeviću neće mnogo značiti i ako ubedi Ana Mariju da mu oprosti batine.- Krivično delo nasilje u porodici je učinjeno jer je pred zakonom vanbračna zajednica izjednačena sa bračnom. Povrede joj je nesumnjivo naneo i najverovatnije će tužilaštvo i pokrenuti postupak protiv njega - kaže Milosavljević.(J. S.)

Promenila iskazČUME SE NIJE IZVUKAOSvedoku-saradniku Ljubiši Buhi Čumetu sudi se zbog porodičnog nasilja nad suprugom Ivanom. On je na poslednjem saslušanju samo ponovio iskaz pred tužiocem, u kome negira da je 8. novembra prebio ženu. Buha je izjavio da je njegova supruga te večeri imala psihičke probleme, da se napila na slavi i pretila da će se ubiti. Nije negirao da je izbila svađa, ali tvrdi da je nikad nije udario. Ona je prvo potvrdila da ju je tukao, a posle je promenila iskaz.

http://www.youtube.com/watch?v=SK-HZKGwIRg#t=51

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track