FESTIVAL HITOVA: Otvoren konkurs za Pink music festival 2015

27. april Šimanovci

FESTIVAL HITOVA: Otvoren konkurs za Pink music festival 2015

Stars -
Ovogodišnji festival održava se 27. aprila u jednom od velelpnih filmskih studija u Šimanovcima

RTV Pink je danas i zvanično objavila konkurs za drugi po redu Pink music festival - "FESTIVAL HITOVA".

Ovogodišnji festival održava se 27. aprila u jednom od velelpnih filmskih studija u Šimanovcima. Priliku da učestvuju imaće najmanje 20 pevača i grupa čije kompozicije budu izabrane od strane selekcione komisije koju čine Milica i Željko Mitrović, direktor "Siti rekordsa" Bane Stojanović, direktor promo sektora "Pinka" Darko Popović i Nina Kovačević producent festivala.

Gotove kompozicije sa tekstom i aranžmanom dostaviti na adresu RTV Pink, Neznanog junaka 1, sa naznakom "za Pink music festival 2015".

I ove godine pesme će se promovisati 15 dana pre samog festivala putem svih nacionalnih programa ("Pink", "Pink BH", "Pink M"), satelitskog programa "Pink plus" i specijalizovanih muzičkih kanala (Pink music, Pink folk 2).

Svi navedeni kanali vršiće i direktan prenos festivala. Budući da je na prvom Pink music festivalu opravdan naziv "Festival hitova" velikim brojem hit kompozicija koje su i danas u vrhu slušanosti radio i TV stanica, klubova, Youtube sajta, komisija će sa velikom pažnjom odabirati kompozicije koje budu u ovogodišnjem izboru.

Ni ove godine sam organizator neće pridavati veliku pažnju činjenici ko će biti pobednik festivala, vodeći se parolom "Važno je učestvovati", uz dodatak "Važno je naći se u ovako kvalitetnom muzičkom projektu", s obzirom na to da su kriterijumi organizatora za samo učešće izuzetno visoki.

Od autora se očekuju kvalitetne, atraktivne kompozicije, tekstovi i aranžmani, a od izvođača kvalitetan pristup prezentaciji numere. Na dan festivala širom regiona u prodaji će se naći CD sa svim numerama sa festivala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja