FILIP I DALJE VOLI RUŽICU: U mom srcu nema mesta za druge, sa farmerkama neću ništa ozbiljno
Foto: Damir Dervišagić

Priznao

FILIP I DALJE VOLI RUŽICU: U mom srcu nema mesta za druge, sa farmerkama neću ništa ozbiljno

Stars -

Filip Đukić važi za najvećeg zavodnika na "Farmi" a imao je seks sa nekoliko devojaka. Na njegov spisak upisale su Dušica, Goga, Balerina, Marija Ana, ali on ni sa jednom ne planira ništa jer voli devojku koja nije u rijalitiju.

Đukić je pre rijalitija raskinuo sa Ružicom, a vezu sa njom je započeo u "Parovima". On je tokom uzbacivanja sa "Farme" priznao da i dalje voli devojku, a nema sumnje da je reč o Veljkovićevoj.

"Sve se to spontano desi sa ženama, ne znam dal me je neko urekao, mislim pozitivno. Trenutno spavam u krevetu sa Marijanom ali ne bih rekao da smo mi par. Prija mi. Spavamo već 7 dana zajedno ali ne bih rekao da je veza nije to ništa ozbiljno. Poljubili smo se ustima, samo se to desilo. Imam iskustvo u prošlom rijalitiju, kada sam bio u vezi i nisam mogao sebe da istaknem, u mom srcu nema mesta sada za druge.

Ja sam rekao da volim jednu devojku i da neću ništa ozbiljno. Nijednu nisam lagao da smo u vezi, takav sam i napolju odmah kažem kakvo je stanje, šta hoću, šta neću", rekao je Filip i dodao da sa Majom provodi dosta vremena jer mu se dopada kao ličnost.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track