FILIP MERKAO MODELE: Živojinović pored devojke šmekao ribe na reviji
Foto: Aleksandar Jovanović

I on ima oči

FILIP MERKAO MODELE: Živojinović pored devojke šmekao ribe na reviji

Stars -

Kao i svaki muškarac, ni Bobin sin nije ostao ravnodušan na seksi cice koje su defilovale pored njega, pa je svaku odmerio i spreda i otpozadi

Pevačica Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović bili su VIP gosti humanitarne modne revije, a gde je revija, tu su i zgodne manekenke. Jeste da je Prija bila pored njega, ali najstariji Bobin sin uspeo je da šmekne koliko-toliko iz prvog reda!

Kao i svaki muškarac, ni Filip nije mogao da ostane ravnodušan na seksi manekenke koje su defilovale pored njega, pa je svaku odmerio i spreda i otpozadi. Doduše, činio je to smrknutog pogleda, kao da mu se i ne gleda, nego, eto, mora jer je muško! Ni Aleksandra baš nije izgledala oduševljeno. Kao da je bila u grču i jedva čekala da se sva ta šetnja u providnim haljinama završi. Sve vreme je držala Filipa na oku i pri svakom prolasku manekenke okretala se ka njemu da proveri da li je odmerava. Naš utisak je da joj dečko nije dao baš mnogo povoda za ljubomoru, a to što je svaku devojku u interesantnoj kreaciji odmerio, pa šta da radi? Ipak je bio na modnoj reviji.

BravoHUMANA SESTRA IVAFilipova sestra po majci Iva Nakić učestvovala je na humanitarnoj reviji za pomoć malom Urošu Karapandžiću, koji boluje od cerebralne paralize.Iva je dizajnerka, pa se rado odazvala ovom pozivu kako bi se sakupilo što više novca i time malom dečaku omogućilo lečenje. Prijina zaova pokupila je sve pohvale nakon što su modeli prošetali njene kreacije, a prvi je čestitao, naravno, brat Filip!

J. C. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track