FILIP VERIO ALEKSANDRU? Dao za prsten 3.000 evra, Prijovićka oduševljena!
Foto: Damir Dervišagić

Približavaju se zajedničkom životu

FILIP VERIO ALEKSANDRU? Dao za prsten 3.000 evra, Prijovićka oduševljena!

Stars -

Aleksandra Prijović nešto više od šest meseci uživa u romantičnoj bajci na javi sa Filipom Živojinovićem, sinom našeg slavnog tenisera u penziji Slobodana Bobe Živojinovića, a ta bajka ne prestaje da traje.

Poznati estradni par boravio je nedavno u luksuznom francuskom letovalištu Monte Karlu, gde je Filip svoju dragu obradovao skupocenim poklonom. Reč je o prstenu koji je samo „uvertira” za verenički, jer pastorak folk dive Lepe Brene nikad nije bio srećniji i sve je sigurniji da želi da se skrasi pored atraktivne pevačice.

"Jednog dana u Monte Karlu idući šetalištem tik do obale, Aleksandra je spazila u izlogu jedne radnje prsten koji je žarko želela sebi da priušti. Dugo se nije desilo da joj se toliko dopadne neki komad nakita. Filip kao pravi džentlemen nije hteo da joj dozvoli da ga ona sebi kupi, već je to on učinio i darovao joj ga. Reč je o prstenu koji nije nimalo jeftin, ali Aleksandra ne želi da govori o ceni i tvrdi prijateljima „da nije nikakav specijalan poklon i da uopšte nije skup”. Ono što je bitno istaći jeste da je Filip nagovestio svojoj lepšoj polovini da je ovaj prsten samo blaga uvertira za onaj „pravi”, misleći na onaj zaručnički. Kako se priča, taj prsten košta oko 3.000 evra", rekao nam je u dahu dobro obavešteni izvor, koji skoro svakodnevno provodi vreme sa „Grandovom” pulenkom.

Na njenom Instagram nalogu imali smo priliku da vidimo i kako ona i Filip uživaju u aktivnostima na vodi od kojih skače adrenalin. Naime, oni su pristali da ih vezane za padobran vuče gliser iznad vode. Pevačica će ovo iskustvo pamtiti čitavog života.

"Bilo je strašno kad je trebalo da pustim padobran i da skočim. Baš sam se uplašila, ali dok smo leteli, bilo je divno. Osećaj je neverovatan", završava pevačica priču o letovanju.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja