(FOTO) OSVETA MUŽA SILEDŽIJE: Vlada ukrao sliku gole Ana Marije pa je objavio!
Foto: Dobili Sliku Od M Vojvodic

Danima je ucenjivao

(FOTO) OSVETA MUŽA SILEDŽIJE: Vlada ukrao sliku gole Ana Marije pa je objavio!

Stars -
Fitnes instruktorka tvrdi da je voditelj slike ukrao iz telefona kako bi joj se osvetio jer ga tužilaštvo tereti za nasilje u porodici

Slika gole fitnes instruktorke Ane Marije Žujović, koju je suprug voditelj Vladimir Stanojević pretukao, pojavile su se na društvenim mrežama, a Ana Marija tvrdi da ih je Vlada ukrao iz telefona i postavio kako bi joj se osvetio jer je tužilaštvo odlučilo da ga tereti za nasilje u porodici.

"Da, to su fotografije koje smo slikali dok smo Vladimir i ja bili vereni. Danima me ucenjovao da će ih poslati ako ne demantujem sve što škodi njegovoj reputaciji. Hvala mojim prijateljima i porodici na svesrdnoj podršci da istrajem u svemu što mi "džentlmen" priprema u javnosti. Eto na šta je čovek spreman kada sazna da ga zakon i sopstvena nedela teraju u zatvor. Nek mu je sa srećom. Moj advokat bavi se objavljivanjem fotografija koje su rezultat fotomontaže", rekla je Ana Marija za Kurir.

Podsetimo, ne tako davno i sam Vlada Stanojević bio je u žiži javnosti zbog svog kućnog snimka s devojkom. Video je bio glavna atrakcija na internetu jer se poznati voditelj nalazio u eksplicitnom scenama i pokazao svoju drugu stranu.

(Z. R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track