ŠABANOVA CUCA POTPUNO GOLA: Ivona vodila ljubav pa masira grudi! (FOTO 18+)
Foto: Kurir štampano

Rani radovi Šaulićeve ljubavnice

ŠABANOVA CUCA POTPUNO GOLA: Ivona vodila ljubav pa masira grudi! (FOTO 18+)

Stars -

ŠOKANTNO: Kurir došao u posed fotografija nastalih pre četiri godine na kojima Ivona Negovanović vodi ljubav, posle čega se mazi u kadi

Ivona Cuca Negovanović tokom ljubavne afere sa Šabanom Šaulićem viđala se i s drugim muškarcima, s kojima se snimala dok je vodila ljubav. Nakon što je nedavno u javnost procurio eksplicitni snimak od tri minuta na kom pevačica masturbira, Kurir je došao u posed fotografija na kojima je ona potpuno gola. Slike su nastale pre četiri godine u jednom bosanskom motelu. Na njima se jasno vidi kako pevačica uživa tokom seksa i oralno zadovoljava nepoznatog muškarca. Posle obavljenog „posla“, Negovanovićeva je otišla u kupatilo da se istušira, što je njen partner takođe zabeležio foto-aparatom. Ispod tuša Cuca je masirala svoje grudi i telo, a kad je izašla iz kade, nastavila je da se mazi peškirom. Ona se sve vreme smeškala i pogledom izazivala muškarca.

Kako saznajemo, Ivona je u to vreme najviše radila u kafanama u Tuzli, Bijeljini i okolnim mestima. Prema rečima našeg izvora, ona je volela da baca oko na menadžere, muzičare i pevače kako bi se što pre probila na estradi. - Cucu mnogi znaju po Bosni. Uglavnom je pucala na starije ljude i s njima ulazila u poslovne i privatne kombinacije. Priča se da su njeni momci voleli da je snimaju golu i ona im je to uvek dozvoljavala. Postoji još njenih eksplicitnih snimaka i fotografija - rekao je naš izvor koji dobro poznaje pevačicu i dodao da je Šaban upućen u sve što je ranije radila.

Cuca se smeška i pogledom izaziva muškarca koji je slika
Cuca se smeška i pogledom izaziva muškarca koji je slika

Podsetimo, Cuca je pre Šabana bila i s bosanskim menadžerom Sabitom Derviševićem, koji je za jučerašnji Kurir rekao da ju je prepustio prijatelju Šauliću pošto je Cuca devojka lakog morala.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ivonom, ali su njeni telefoni i dalje nedostupni kao i prethodnih dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja