(FOTO 18+) VLADA STANOJEVIĆ TUKAO PA UCENJIVAO: Pretio objavom moje gole fotografije ako ga prijavim

Ana Marija Žujović

(FOTO 18+) VLADA STANOJEVIĆ TUKAO PA UCENJIVAO: Pretio objavom moje gole fotografije ako ga prijavim

Stars -
Posle svega ne mogu da verujem šta taj čovek sve radi da bi mi naudio. Zar mu nije dovoljno sve što mi je do sada uradio, rekla je fitnes instruktorka

Nakon što ju je brutalno pretukao, Vladimir Stanojević (33) je tražio od Ane Marije Žujović (33) da laže u medijima da se povredila na treningu. U suprotnom, pretio je da će objaviti njene fotografije na kojima pozira naga.

Budući da je ona odlučila da krivično goni supruga nakon prebijanja i gubitka bebe, on je svoju pretnju sproveo u delo.

"Danima me je ucenjivao da će medijima poslati fotografije ako ne demantujem sve što škodi njegovoj reputaciji. Eto na šta je čovek spreman kada shvati da mu preti zatvorska kazna zbog prebijanja", počinje ispovest Ana Marija.

Sportistkinja je sigurna da je njen suprug te fotografije plasirao u javnost.

"Zvali su me neki novinari da me obaveste da su od njega dobili te fotografije sa željom da me ponizi. Drugi kažu da su ih pronašli na nekom internet forumu. Svima je jasno da ih plasira Vladimir, ali me to više ne dotiče. Posle svega što sam od njega doživela, ovo me ne može povrediti", kaže fitnes šampionka.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

Ona potvrđuje autentičnost jedne fotografije, dok za drugu, eksplicitniju tvrdi da je fotomontaža.

"Fotografija snimljena ispred ogledala nastala je u vreme naše najveće ljubavi. Na drugoj je u gro planu zadnjica neke devojke koja se samozadovoljava vibratorom. Reč je o fotomontaži. Čak su nalepili moju tetovažu na zadnjicu neke devojke. Znam i ko je od njegovih prijatelja to mogao da uradi u fotošopu", priča u jednom dahu Ana Marija.

Tvrdi da tek sada upoznaje pravo lice čoveka za kojeg se udala.

"Posle svega ne mogu da verujem šta taj čovek sve radi da bi mi naudio. Zar mu nije dovoljno sve što mi je do sada uradio", pita se Ana Marija.

Foto: Z.R.
Foto: Z.R.

Ona smatra da je ovo bio poslednji pokušaj voditelja da je javno ponizi.

"Istrošio je i svoj poslednji adut. Eto, ucenjivao me je fotografijama, a sada, kada su one objavljene, šta će uraditi?! Šta je sledeće?! Od zakona, koji je na mojoj strani, ne može da se odbrani. Moraće da odgovara za sve što mi je učinio. Ja svoju odluku nikada neću promeniti. Ostaću dosledna sebi i krivično ću ga goniti do kraja! Porodica i prijatelji me podržavaju u tome", ubeđena je fitnes šampionka.

Osim toga, Ana Marija planira da tuži Vladu zbog objavljivanja fotografija.

"I za to će odgovarati. A mediji koji budu objavili fotomontažu moje navodne zadnjice takođe će za to dobiti tužbu. Više ništa ne prepuštam slučaju. Moj advokat radi svoj posao, a ja više neću gubiti energiju na ljude koji to ne zavređuju", zaključuje fitnes šampionka.

Foto: Printskrin/Youtube
Foto: Printskrin/Youtube

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track