(FOTO) A BIO JE TAKO SEKSI: Glumac se ugojio 20 kilograma!
Foto: Printskrin Fb

Ubucio se

(FOTO) A BIO JE TAKO SEKSI: Glumac se ugojio 20 kilograma!

Stars -
On pozira sa kolegama, ali njih kao da niko nije ni video na fotografiji jer su gotovo svi kometari bili upućeni Andrijinoj kilaži

Andrija Milošević (37) je od početka svoje karijere važio za jednog od najpoželjnijih neženja u regionu, ali fotografije koje je juče postavio na fejsbuk govore o tome da više ne spada u kategoriju seks simbola, jer se ugojio oko 20 kilograma.

Naima, glumac je na svoj fejsbuk profil postavio fotografiju koja je izazvala veliku reakciju fanova. On pozira sa glumcima iz serije i predstave "Pevaj Brate", Milanom Kalinićem i Milanom Vasićem, ali njegove kolege kao da niko nije ni video na fotografiji jer su gotovo svi kometari bili upućeni njegovoj kilaži.

Komentari su uglavnom duhoviti tipa: ",, ti si naše prasence ,,volimo te u svakom izdanju ,, ( mak"se od frižidera avetinjo), "Andrija se transformise polako ali sigurno u Ivana Ivanovica" ili, "nije više pevaj brate... nego.... pući ćeš brate...".

Međutim, sam Andrija se nije oglašavao na 185 komentara koje su mu ostavili fanovi, ali se nedavno osvrnuo na svoju kilažu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track