(FOTO) BACITE MOBILNI, UZMITE SKIJE: Poznati otišli na Kopaonik da telefoniraju
Foto: Damir Dervišagić

Nigde bez telefona

(FOTO) BACITE MOBILNI, UZMITE SKIJE: Poznati otišli na Kopaonik da telefoniraju

Stars -
Na svežem kopaoničkom vazduhu i belom pokrivaču poznati imaju preča posla od uživanja na snegu, razgovori preko mobilnog valjda su lepši na visini

Mobilni telefoni odavno su postali ne samo sastavni deo svakodnevnog života već su nam pored jastuka dok spavamo, nosimo ih i u WC, a umesto da se zaista odmorimo kad konačno odemo na odmor i stavimo ih na sajlent, ni tada ih ne ispuštamo iz ruku! Sve ovo nedavno je potvrdilo nekoliko poznatih domaćih ličnosti kojima je na svežem kopaoničkom vazduhu i belom snegu mobilni bio važniji od prirodnih lepota i sportskih aktivnosti.

Jelena Kostov
Jelena Kostov

Ivica Iliev
Ivica Iliev

Milica Bursać
Milica Bursać

Voditeljka Milica Bursać i bivši fudbaler Ivica Iliev su, doduše, odskijali jednu turu, ali su se odmah po završetku skijanja latili telefona ko pijani plota i razgovarali više nego što su bili na skijama! Opasni momak Mirko Šijan (sin Goce Božinovske) bar se nije folirao da je na Kop došao zbog skijanja. On je čekao šofera da ga poveze do kafića, a usput je razgovarao telefonom. Anastasija Ražnatović je u izlazak otišla motornim sankama. Naravno, u ruci je sve vreme imala telefon. Bivši farmer Semir Džanković, sa suprugom Sanelom u naručju, tražio je dobar ugao za jedan selfi, dok je pevačica Jelena Kostov pila topli čaj i unedogled razgovarala preko mobilnog. Skija nije bilo ni na vidiku.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatović

Marko Šijan
Marko Šijan

Nikola Ðurđev
Nikola Ðurđev

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track