(FOTO) Blizanci Jovane i Željka Joksimovića će se od ostatka porodice RAZLIKOVATI po JEDNOJ stvari
Foto: Andreja Damnjanović, Damir Dervišagić

OVO VEĆ ZNAJU

(FOTO) Blizanci Jovane i Željka Joksimovića će se od ostatka porodice RAZLIKOVATI po JEDNOJ stvari

Stars -

I dok uživa u blaženim danima trudnoće, Jovana Joksimović se polako priprema za mnoštvo obaveza koje je očekuju. Kako se svaka trudnoća razlikuje od prethodne, nema sumnje da i ovaj put supruga Željka Joksimovića prolazi kroz sasvim novo iskustvo, piše Story.rs

Iako još uvek nisu otkrili pol svojih beba, Jovana i Željko već znaju da će se blizanci od ostatka porodice razlikovati po jednoj stvari.Naime, iako je termin za porođaj sa malenim Kostom bio zakazan za početak maja, mališan je iznenadio svoje roditelje te je na svet stigao u mesecu kada i njegovi roditelji slave rođendane.

Rođendanska slavlja u porodici Joksimović započinju 10. arila Kostinim rođendanom i nastavljaju se desetak dana kasnije kada Željko obeležava svoj rođendan 20. aprila, dok je Jovanin dan rezervisan za 25. april. Kako Jovanu očekuje još nekoliko meseci trudnoće, sasvim je sigurno da će blizanci učiniti neki drugi mesec posebnim kada ih očekuju dve proslave.Sa sajta Story.rs pročitajte i: Ogromna torta na 2 sprata, baloni i vatromet: Ovako izgleda proslava Kostinog rođendana IZA ZATVORENIH VRATA (FOTO)Sada će imati DUPLO TEŽI posao: Kada su odlučivali o Kostinom imenu, Jovana i Željko Joksimović su imali OVO u vidu (FOTO)

Joksimovići na okupu, imaju najlepši povod za slavlje: Široki osmesi i baloni u intimnoj atmosferi (FOTO)

Tako jednostavno, a tako emotivno: Mina Joksimović uputila je Željku DEFINITIVNO najlepšu rođendansku čestitku (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESELO KOD JOKSIMOVIĆA: Mali Kosta napunio 3 godine, TRUDNA Jovana prošetala STOMAČIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track