(FOTO) BORIS I RADA SE MUVALI U EMISIJI: Nadam se da me ne gleda Momir!
Foto: Printskrin

Samo se šalili

(FOTO) BORIS I RADA SE MUVALI U EMISIJI: Nadam se da me ne gleda Momir!

Stars -
Izgleda da neće pasti pomirenje između Kaće i Borisa. Vidiš da je morao i da skine sako koliko mu je vruće, primetio je voditelj Peja

Boris Stamenković, maneken koji je tek raskinuo s pevačicom Katarinom Grujić, muvao Zvezdu Granda Radu Manojlović. Naime, usred emisije njih dvoje su se sve vreme šaputali da su svi gosti Lee Kiš primetili da se nešto dešava između njih dvoje.

Boris je prvo obrazložio koji su pravi razlozi raskida njegove veze sa pevačicom, s kojom je bio u vezi godinu i po dana, a onda se primakao Radi s kojom je sve vereme šaputao.

"Nadam se da se ovo neće gledati u Americi", našalila se Rada, čiji dečko Momir Gajić živi i radi.

"Izgleda da neće pasti pomirenje između Kaće i Borisa. Vidiš da je morao i da skine sako koliko mu je vruće pored Rade", komentarisao je Peja.

Boris je čak i izrazio želju da mu Rada otpeva pesmu "Božuri", a ona mu je na uvce otpevala. Posle su i otplesali jedan ples, a maneken i budući stomatolog je kleknuo ispred nje.

"Ovo je samo poslovna saradnja. Ja sam dobra sa Katarinom i puno je pozdravljam, pa Kaća sve je ovo šou biznis. Tu gde sednem, ja se malo zapričam. Sve je ovo šala, ali mi uvek presedne", na kraju Rada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track