(FOTO) Ćerka je njena slika i prilika, a on? Ovo je sin Jelene Baćić Alimpić!
Foto: Vlada Šporčić

Njeno najveće blago

(FOTO) Ćerka je njena slika i prilika, a on? Ovo je sin Jelene Baćić Alimpić!

Stars -

Majčinstvo je najteži zadatak, ali i najveći blagoslov. Kada svoju ulogu ispunite kako treba, ponos dolazi kao nagrada!

Popularna voditeljka i spisateljica majka je dvoje dece, i to je njena najbitnija uloga. Kao i svaka mama, Jelena se ponosi svojim naslednicima.Ćerka Dunja nam je poznata, a sličnost između mame i ćerke je očigledna. Jelena je u više navrata isticala da sa ćerkom ima drugarski odnos i da su jako bliske.

My love.

A photo posted by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Nov 13, 2015 at 10:08am PST

Jelenin sin Marko je stariji, a popularna voditeljka je objavila kolaž svoje dvoje dece na Instagramu. "Moje najveće blago i neopisiva ljubav", napisala je ponosna mama uz fofotgrafiju!

A photo posted by Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) on Jun 28, 2016 at 1:49pm PDT

Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Danas su najseksepilniji par na planeti, a nekad... Nema šanse da pogodite ko su ove zvezde (FOTO)Ovako je blagosloveno stanje uticalo na Seku Aleksić: Sva fenomenalna izdanja naše najlepše trudnice (FOTO)Nekada seks simbol, a danas je na kraju pete decenije: Evo kako sada izgleda Pamela Anderson (FOTO)Razlog zbog kojeg su mnogi prikovani ispred malih ekrana , nisu samo talentovane zvezdice: Marijana Mićić je ove večeri zablistala kao prava boginja (FOTO)Neprocenjivi trenutak koji će pamtiti: Srce Aleksandra Radojičića pripada samo jednoj ženskoj osobi, a evo i zašto...(FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track