(FOTO) DA LI SE SEĆATE NJIH? Ovo su najpoznatiji parovi iz rijalitja o kojima su mediji brujali
Foto: Printscreen

Ljubav pred kamerama

(FOTO) DA LI SE SEĆATE NJIH? Ovo su najpoznatiji parovi iz rijalitja o kojima su mediji brujali

Stars -

Od emitovanja prvog rijalitija programa u Srbiji, granice koje su njihovi učesnici prelazili pomerale su se iz godinu u godinu sve više i više. Poslednji srušeni tabu jeste trudnoća.

Aleksandra Subotić ostala je u drugom stanju sa Davidom Dragojevićem sa kojim se trenutno takmiči u Parovima, a poznaje ga svega par meseci. Njih dvoje su se verili u nedelju na velikom slavlju koje je u tu čast organizovala televizija Hepi, a i venčanje će najverovatnije biti ubrzo. Pre njih dvoje, bilo je dosta Parova koji se se upoznali i zavoleli u rijalitiju, ali su retki oni koji su do danas opstali u vezi.

Ena Popov i Marko Miljković

Ena i Marko, foto: Instagram
Ena i Marko, foto: Instagram

Davne 2006. godine emitovan je prvi rijaliti u Srbiji - "Veliki brat" koji je obeležen vezom između Ene Popov i marka Miljkovića. Momak, inače danas poznati didžej i sadašnja voditeljka smuvali su se u kući na Košutnjaku, a njihova ljubav nastavljena je i izvan nje. Bili su domaćini i voditelji četvrte sezone takmičenja "Zvezde Granda", Ena je čak i snimila uspešan album koji je objavio Saša Popović. Ubrzo je odustala od muzičke karijere, ali i od ljubavi sa Markom. Danas je ona u braku sa Nenadom Čankom, koji je u srodstvu sa istoimenim političarem, i imaju dvoje dece.

Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović

Nemanja  i Milena, foto: Printscreen
Nemanja i Milena, foto: Printscreen

Iako su bili u vezi pre nego što su ušli na Farmu 2010. godine, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović su ostali upamćeni kao par sa najviše problema, svađa, ljubomornih scena i ostalih neprijatnih situacija koje su čak dovele do toga da ih Saša Popović izbaci iz svog jata zbog nedoličnog ponašanja. Kada su napustili seosko imanje saoučili su se sa brojnim posledicama svog učešća na Farmi, ali su i dalje bili u ljubavi. Bar neko vreme. Nemanja je oženio pre tri godine Jelenu Filipović sa kojim ima dvogodišnju ćerku Mašu, a Milena se posvetila karijeri. Doduše, par godina je nije bilo u javnosti, ali se nedavno vratila na velika vrata sa novim hitom "Jeftino".Kaća Živković i Bane Janković

Kaća Živković i Bane Janković, foto: Printscreen
Kaća Živković i Bane Janković, foto: Printscreen

Njihova ljubav počela je ljubomorom. Kaće nije mogla da podnese to što se Bane stalno muvao sa drugim devojkama na Farmi, iako u tom trenutku nisu bili u vezi. Kada je konačno provalio da je zaljubljena u njega, Janković je počeo da se zabavlja sa pevačicom koja je bila pobednica u toj sezoni seoskog rijalitija. Nekoliko godina su bili zajedno, obaveštavali su nas o svakom svom koraku, letovanjima na egzotičnim destinacijama, veridbi... I onda je sve puklo. Kaća je ostavila Baneta, ljubav je jednostavno prestala. On se u oktobru oženio devojkom Mirjanom, a nedavno su dobili i ćerku. Kaća je i dalje sama.

Anabela Bukva i Mladen Radulović

Anabela Bukva i Malden Radulović, foto: Printscreen
Anabela Bukva i Malden Radulović, foto: Printscreen

Godina dana po završetku Velikog brata potrajala je ljubav između Anabele Bukve i Mladena Radulovića. Bivši dečko Seke Aleksić smuvao je sveže razvedenu snajku dinastije Đogani pred kamerama i milionskim auditorijumom. Bili su najpopularniji par u Srbiji, snimili su zajednički duet, krasili brojne naslovne strane, planirila brak i budućnost... Ali, iznenadni raskid je prekinuo njihove snove. Mladen je odavno van javne scene, a Anabela se i dalje uspešno bavi muzikom. Pre nekoliko godina se udala za Andreja Atijasa sa kojim ima ćerku Blanku.Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević

Marijana i Nemeš, foto: Facebook
Marijana i Nemeš, foto: Facebook

Ogroman šok u javnosti svojevremeno je izazvao seks između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša u Velikom Bratu. Ona je bila srećno udata, kod kuće u Hrvatskoj čekao ju je suprug i ćerkica. U rijalitiju se zaljubila u momka zbog kojeg je rešila da napusti sve. Porodica se Marijana odrekla bezbroj puta preko novina, celukupna javnost u Hrvatskoj bila je zgrožena njenim ponašanjem. Ona je ipak pobedila u toj sezoni Velikog brata, ostala u ljubavi sa Nemešem za kojeg se 2012. verila, a venčali su se 2016. godine. Stanija Dobrojević i Filip Panajotović

Stanija i Filip, foto: Printscreen
Stanija i Filip, foto: Printscreen

Stanija Dobrojević dominirala je na Farmi 4, uspela je da osvoji pažnju brojnih gledalaca, da stakne nove fanove, ali i da zaludi manekena Filipa Panajotovića. Gotova da ne postoji neko ko se ne seća kako je izgledao njihov odnos dok su boravili na seoskom imanju. Red svađe, red poljubaca, malo ljubomore, pa raskid i tako sve u krug. Posle završetka Farme bili su još neko vreme zajedno, a onda je velika ljubav pukla. Filipa povremeno vidimo u medijima, uglavnom u rubrikama "Jel se sećate", a Stanija često boravi u Americi gde radi u kazinu.

Jelena Golubović i Čupo Kalač

Jelena i Čupo, foto: Printscreen
Jelena i Čupo, foto: Printscreen

Od prvog dana kada je ušao u rijaliti Farma, Čupo Kalač zaljubio se u kontraverznu učesnicu Jelenu Golubović koja je svojim ponašanjem nervirala ostale učesnike. Ona se malo opirala njegovom udvaranju, nećkala se i na kraju popustila. Pod dejstvom alkohola tokom žurke na imanju, Jelena i Čupo su imali seks u štali, što se i danas prepičava često. Golubovićka se posle pravdala da je on iskoristio njene stanje, pa je zato morala kasnije da se veri sa njega. Od udaje je, međutim, brzo odustala. Njihov razlaz bio je jako buran i, naravno, opet se odigrao pred kamerama. Oboje su nakon raskida veze učestvovali u rijalitiju Parovi gde smo mogli da čujemo pikantne detalje njihovog burnog odnosa.

Danijel Alibabić i Jovana Nikolić

Danijel i Jovana, foto: Damir Dervišagić
Danijel i Jovana, foto: Damir Dervišagić

Druga ljubavna veze koja je krunisana brakom bila je između pevača Danijela Alibabića i Jovane Nikolić. Njih dvoje sreli su se i upoznali na Farmi 4 i vrlo brzo su sevnule varnice među njima. Veridba je bila na imanju, u uživom prenosu, a venčanje se održalo u Crnoj Gori u prvim mesecima nakon završetka rijalitija. Njihova ljubav svima je izgledala kao velika i iskrena, ali se ipak obistinilo ono što im je Goca Božinovska videla u sudbinskim brojevima. Nisu ostali zajedno ni pola godine u braku. Razlaz Jovane i Danijela toliko je bio buran, da su mediji mesecima bavili njihovim ekspresnim razvodom. Nikolićeva je nakon toga odustala od manekenske karijere, zaposlila se u ćevabdžinici u centru Beograda i pozdravila se sa javnim životom. Alibabić i dalje živi u Crnoj Gori i bavi se muzikom.

(Ivan Ercegovčević)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najžešće seks akcije u Parovima do sada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track