(FOTO) DADO SMUVAO KAĆU: Pevač zaljubljen do ušiju, Živkovićevu obasipa poklonima
Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Nova ljubav na estradi

(FOTO) DADO SMUVAO KAĆU: Pevač zaljubljen do ušiju, Živkovićevu obasipa poklonima

Stars -

Pevač Dado Polumenta, nakon razvoda od veroučiteljice iz Novog Pazara Selme Mekić, sa kojom je bio u braku samo nekoliko dana, nželi da govori o svom emotivnom životu. Ipak, srce poznatog pevača osvojila je njegova mlađa koleginica Katarina Živković, sa kojom je nedavno posetio Holandiju, gde su imali zajednički nastup, nakon čega su proveli vikend u istom hotelu.

"Njemu se već duže vreme dopada Kaća. Posebno nakon što je potpuno promenila svoj izgled. Preko zajedničkih prijatelja stupio je u kontakt sa njom, prvo poslovno, a onda je počeo i da joj šalje dvosmislene poruke kako bi joj skrenuo pažnju na to da mu se dopada. Jedva je čekao zajednički put kako bi joj priznao da mu se dopada. Čak joj je kupio i poklon, dok je u hotelu u Amsterdamu rezervisao apartman tik pored njenog" priča izvor blizak Polumenti.

"Dado je vrlo konkretan u svojim predlozima, pa je tako jasno stavio do znanja Živkovićevoj da mu se dopada. Ona nije imuna na njegovo udvaranje, ali se poverila drugaricama da je malo uplašena jer se sve odigrava prebrzo. Njih dvoje su proveli divan vikend u Amsterdamu, gde su pre i posle nastupa zajedno šetali i ručali u poznatim holandskim restoranima, Dado je čak pravio društvo Kaći tokom šopinga, što dovoljno govori koliko se zaljubio. Svi iz benda su primetili kako gledaju jedno drugo i da non-stop šapuću kako ih drugi ne bi čuli, tako da je sasvim izvesno da je njihova romansa na pomolu", priča isti izvor koji je sa novopečenim golupčićima bio u Amsterdamu poslovno.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

Njih dvoje su i po povratku iz Amsterdama otišli na ručak kako bi se dogovorili u kojem smeru će se razvijati njihov odnos.

"Kaća mi je rekla da se još nije upustila u vezu sa Dadom i da joj ne odgovara ta njegova nemirna priroda. Vidim da joj se dopada, ali da postoji nešto što je koči. Međutim, on ne prestaje da joj šalje poruke i da je zivka, tako da će verovatno popustiti.

U svakom slučaju, ona ne želi da se u javnosti zna za njihovo muvanje jer nije sigurna da li će Dado promeniti mišljenje posle kratkog vremena jer je poznat po tome da lako odustaje čim dobije to što želi. Kaća ima predrasude o njemu zbog braka koji je prekinuo samo nekoliko dana nakon venčanja" kaže bliska Kaćina prijateljica, kojoj se pevačica poveravala čak i u porukama iz Amsterdama.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track