(FOTO) DRUGARICA SVE OTKRILA: Udaje se bivša farmerka, odlazi iz Srbije a evo ko je mladoženja!
Foto: Printksin

Ceca Jovanović

(FOTO) DRUGARICA SVE OTKRILA: Udaje se bivša farmerka, odlazi iz Srbije a evo ko je mladoženja!

Stars -

I dok su mediji u proteklom periodu spekulisali da se Ceca Jovanović, bivša učesnica rijalitija "Farma", zabavljala sa Milanom Marinkovićem, a potom i sa fudbalerom Borkom Veselinovićem, istina je zapravo drugačija. Kako smo uspeli da saznamo od izvora bliskog bivšoj Modelsici, Ceca će vrlo brzo sudbonosno "da" reći francuskom biznismenu koji je u potpunosti oduševljen njom!

Kako je ispičala Cecina prijateljica koja je odlično upućena u njen ljubavni život, mladi muškarac iz Francuske je farmerku upoznao u srpskoj prestonici, a toliko ga je opčinila da već planiraju zajednički život.

"On ima dvadeset osam godina i sopstveni biznis u Francuskoj. Cecu je video u Beogradu na jednoj manifestaciji i od tada je odlepio za njom! Celu noć su zajedno proveli, baš je kulturan i dobar dečko, što se Ceci dopalo", u dahu priča izvor, koji otkriva da Ceca ozbiljno razmišlja o tome da se uda, budući da joj se biznismen veoma dopao.

"Njih dvoje su u vezi već dve nedelje, a on želi da otpočnu zajednički život. Nije je zvanično zaprosio, ali planiraju da se uzmu u skorije vreme. Sutra-preksutra bi trebalo da otputuju u Pariz da Ceca upozna njegovog tatu, što govori da je on baš ozbiljno zagrejan za nju", ispričala nam je Cecina prijateljica.

Tragom ove informacije pozvali smo i Jovanovićevu koja nije bila oduševljena zbog toga što je neko iz njenog okruženja poverljive informacije iz njenog života podelio sa nama.

"Jao, ko vam je to rekao?! Ne mogu da verujem, nemojte ništa da pišete", šokirana je bila Ceca, koja nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje navode svoje "prijateljice".

"Zaista ništa ne bih želela da komentarišem, želim da svoju intimu sačuvam samo za sebe. Sve što mogu da vam kažem jeste da sam srećna i ispunjena, što se vidi na meni", kroz smeh je izjavila tajanstvena Ceca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track