(FOTO) EKSKLUZIVNO Cuca: Šaban i ja uživamo u krevetu u Krčedinu!
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Otkrila da je opet sa 39 godina starijim pevačem

(FOTO) EKSKLUZIVNO Cuca: Šaban i ja uživamo u krevetu u Krčedinu!

Stars -

Ivona Negovanović na Fejsbuku objavila snimke iz Šaulićeve vikendice i u zajedničko ime prijateljima čestitala Bajram. Posle žučne svađe sve je obrisala

Šaban Šaulić (65) ponovo vara suprugu Gocu s Ivonom Negovanović Cucom (26), ekskluzivno saznaje Kurir. Pevačica, koja je 39 godina mlađa od kralja narodne muzike, na svom profilu na Fejsbuku objavila je statuse i snimke kojima je potvrdila zabranjenu vezu sa Šaulićem.Njih dvoje su krili od javnosti da su obnovili romansu sve dok bivša učesnica „Parova“ i „Farme“ nije pobesnela zbog jednog Šabanovog intervjua, u kom je rekao da je u njegov brak s Gocom sada idealan. Cuca se najpre locirala da je u Krčedinu i objavila video-snimak iz Šaulićeve vikendice.- Jedna trenutna - napisala je pored snimka na kome leži u Šabanovom krevetu i gleda crtaće.Nakon nekoliko sati čestitala je Bajram u svoje i Šabanovo ime.- Bajram šerif mubarek olsun svim vernicima islamske veroispovesti od srca želimo. Cuca i Šaban - poručila je Cuca, koja se na Fejsbuku predstavlja kao Bela Svon.

Ljubavno gnezdo... Šabanova vikendica u Krčedinu
Ljubavno gnezdo... Šabanova vikendica u Krčedinu

Međutim, kad je Šaban to saznao, pevačica je sve obrisala s društvene mreže, ali smo uspeli da sačuvamo dokaze.- Šabanu su prijatelji javili da ga je Cuca spomenula na Fejsbuku i odmah je izbila svađa u Krčedinu. Besan je na nju što mu stvara probleme, pogotovo sada kad je njegova ćerka Ilda pred porođajem, pa ne želi da je potresa. Cuca je shvatila da je preterala, izvinjavala mu se i obećala da to nikad više neće uraditi. Možda nekome to deluje čudno, ali njihova ljubav je toliko jaka i velika da joj je pevač sve oprostio. Ponovo su zajedno - otkriva naš izvor.Pozvali smo Cucu, a ona je pokušavala da svali krivicu na druge.- Hakovali su mi profil. Kad ja napišem šta sve imam, svi ćete popadati u nesvest - bila je kratka pevačica, dok Šaban nije odgovarao na naše pozive.

Izlanula se... Cuca na Fejsbuku otkrila da je sa Šabanom u Krčedinu
Izlanula se... Cuca na Fejsbuku otkrila da je sa Šabanom u Krčedinu

SudbinaUPOZNALI SE PRE 14 GODINACuca i Šaban su se upoznali pre 14 godina preko zajedničkog prijatelja. Šaulić joj je pomagao da se probije u svet muzike i poklonio joj je pesmu. Kasnije su počeli romansu, koja i dalje traje, doduše s prekidima. Za njih se saznalo nakon Ivoninog učešća u „Zvezdama Granda“. Mnogi pričaju da ne mogu jedno bez drugog, ali da ne mogu ni zajedno jer su oboje ljubomorni. Iako nijedno od njih neće javno da prizna da su u vezi, cela estrada zna da su zajedno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track