(FOTO) Elena i Jugoslav Karić: Najlepši trenuci para koji ne prestaje da oduševljava!
Foto: AP

Ljubav sve veća

(FOTO) Elena i Jugoslav Karić: Najlepši trenuci para koji ne prestaje da oduševljava!

Stars -

Jugoslav Karić i dizajnerka Elena Karaman Karić jedan su od najlepših parova sa javne scene. Ljubav je sve jača, a on ne propušta priliku da voljenoj Eleni iznova i iznova ispunjava i najluđe, najromantičnije snove...

Najskorije iznenađenje oduševilo je sve. Naime, Jugoslav je na ramenu istetovirao Elenin lik!Ona je to ispratila dirljivom porukom.

BK Foundation Awards

A photo posted by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Nov 30, 2015 at 10:13am PST

Zauvek na njegovoj koži", napisala je Elena uz reči pesme "I don't want to miss a thing" grupe Aerosmith, "I could stay awake just to hear you breathing, watch your smile while you are sleeping... Don't want to close my eyes i don't want to fall asleep, cause i'd miss you babe and i don't want to miss a thing"

Porodica Karić uživa u velikoj ljubavi i dobrom, zdravom životu. Lepa dizajnerka se pobrinula da čak i kokošinjac "odgovara" njhovoj bajci. Ćerka Verice Rakočević ima osećaj za detalje i uživa u svom zadatku da oplemeni prostor, na svom ranču na kojem gaji i organsku hranu.Uvek se trude da posvete dovoljno vremena ljubavi. Elena Karaman Karić: Ko kaže da su dijamanti najbolji prijatelji žena? (FOTO)Njih dvoje su napravili mali piknik u zatvorenom, kraj kamina, gde su u pidžamama uživali jedno u drugom. Savet: iznenadite i vi vašu veliku ljubav, posvetite joj se. Uživajte u porodici, slatkim iznenađenjima.

I will venture down any path as long as you are by my side..

A photo posted by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Jan 4, 2016 at 2:11am PST

Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Kupaći kostimi po izboru Jelene Karleuše: U ovakvim modelima ćete privlačiti sigurno pažnju (FOTO)Nezaboravna zabava u Diznilendu: Viktor Troicki i Aleksandra Đorđević zaljubljeniji nego ikad (FOTO)

I nekadašnje ljubavi se oglasile: Evo kako bivše žene Džonija Depa reaguju na optužbe da je on nasilnikObjava Nikoline Pišek digla Instagram na noge (FOTO)Folk diva postavlja trendove: Nakon Cece, svetski poznata lepotica ponela istu haljinu (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track