(FOTO) GOCA VRAĆA MUŽU MILO ZA DRAGO: Našla sam mlađeg od Raše!
Foto: Damir Dervišagić

Afera

(FOTO) GOCA VRAĆA MUŽU MILO ZA DRAGO: Našla sam mlađeg od Raše!

Stars -

Goca Tržan pohvalila se da je počela da izlazi i sarađuje s dečkom još mlađim od muža Raše Novakovića, i kaže da joj se mnogo dopada!

Reč je o Mihajlu Iliću, koji je pevačicu počeo da prati na nastupima i javnim događajima, i maltene joj postao desna ruka. Očigledno je da Goca želi da mužu vrati milo za drago nakon što je Kurir Stars otkrio njegovu ljubavnu aferu s brinetom Teodorom Radoičić, koja se trenutno takmiči u rijalitiju „Snajke“, pa sada svuda vodi novu „piletinu“.Tržanku smo nedavno, na snimanju novogodišnjeg programa u Požarevcu, zatekli s novim, mladim saradnikom. Došla je bez muža, iako je prethodnih godina on uvek dolazio na ovaj događaj. Sedela je sama s Mihajlom za stolom i ćaskala. Po Gocinom raspoloženju moglo se reći da joj prija njegovo društvo, jer nije skidala osmeh s lica.

A kada nas je ugledala, dobacila nam je da obratimo pažnju na njenog novog saradnika.- Ej! Pogledajte kakav je mali! Još je mlađi od Raše, prava je lutka. On je, inače, ubuduće zadužen za moju karijeru. Mali je macan, nema šta. Moja bebica - raspričala se Goca, a onda cmakala dečka u obraz.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track