(FOTO) Goga Sekulić otkriva detalje venčanja: Nikada nećete pogoditi ko nije pozvan na ovo slavlje!
Foto: Luka Šarac

(FOTO) Goga Sekulić otkriva detalje venčanja: Nikada nećete pogoditi ko nije pozvan na ovo slavlje!

Stars -

Ovoga leta u životu folk pevačice Goge Sekulić (39) desio se veliki preokret koji je označio kraj teškog perioda s kojim se suočavala otkako joj je prvi suprug iznenada preminuo, kao i početak novog poglavlja u kom se ispisuju stranice rečima kao što su ljubav, sreća, radost, zadovoljstvo, piše Story.rs

Naime, njena petomesečna veza sa profesionalnim sportistom Urošem Domanovićem (24), krunisana je veridbom. Dok su uživali u romantičnoj šetnji pored Ciriškog jezera, stasiti borac brazilske džiu-džice pokazao je svoju najnežniju stranu. Poklonio joj je vredan verenički prsten i upitao da li će se udati za njega. Ona je bila prilično iznenađena ovim gestom, koji ju je u isto vreme i obradovao. Čim je prošao prvobitni šok, Goga je svom izabraniku odgovorila potvrdno, a sam čin veridbe proslavili su svečanom večerom kojoj su, pored budućih mladenaca, prisustvovali pevačicina sestra i zet.Goga i Uroš upoznali su se na aerodromu u Cirihu, što je samo potvrda da je ljubav na prvi pogled moguća. Ubrzo zatim usledio je prvi zajednički izlazak tokom kog su shvatili da dele iste stavove i poglede na svet, kao i izražen temperament koji oboje poseduju."Osvojio me je čistom muškom, zdravom energijom, sportskim duhom i spoznajom da se kraj njega osećam kao princeza. To je danas veliko bogatstvo. Svako sreću pronalazi u onom u čemu je traži i to je sloboda svakog pojedinca da uz sebe ima osobu koja mu prija, a razlika u godinama u tom slučaju nije bitna. Iako se bavimo različitim profesijama, one imaju sličnosti jer oboje mnogo putujemo i poslovi nam se zasnivaju na komunikaciji s raznim osobama. Uz takav način života, ljudi ranije sazrevaju i stiču životno iskustvo, kao i zrelost. Kada se pronađu dve zrele i ispunjene osobe, razlika u godinama zapravo i ne postoji – rekla je Goga ovog leta za Story, a govoreći o ozbiljnosti veze sa petnaest godina mlađim sportistom, dodala je:"Ja sam tradicionalna devojka. Išli smo na upoznavanje, bilo je divno i svi su međusobno prošli sud jedni drugih. Moji roditelji u Urošu vide muškarca koji mi je vratio osmeh na lice, a to za njih nema cenu."Oboje zbog svojih profesija često putuju u različite krajeve sveta, ali im je Cirih već dugo stalno mesto prebivališta, a upravo u ovom gradu nedavno su započeli i zajednički život. S obzirom na to, veridba je bila logičan sled, kao i odlazak pred matičara."Na venčanju ćemo biti samo on, ja, kumovi i prsten... To je ono što je najbliže našim željama – rekla je Goga ovog leta za naš magazin objašnjavajući da, od kada je Uroš uneo radost u njen život, razmišlja o drugom braku i potomstvu, ali da ju je život naučio da se prepusti uživanju u sadašnjem trenutku i da se ne opterećuje bilo kakvim planovima.

Piše: Saša Tošić

Sa sajta Story.rs pročitajte i:

O ovakvom zetu svi maštaju: Odnos Aleksandrine mame i Filipa Živojinovića je divan, ali jedan detalj će vas posebno iznenaditiSin je promenio njen svet: Mika Kostić otkrila detalje porođaja (FOTO)Pevačica mislila da neće živa dočekati dolazak policije: Katarina brutalno pretučenaNakon teške nesreće uplovila je u mirnu luku: Danijela Vranić nikad srećnija otkrila svog izabranika (FOTO)Njihov razvod ju je slomio, a ona preti da uništi njegov novi brak: Ovako je Mark Entoni opravdao poljubac sa Dženifer Lopez (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track