(FOTO) GOLA TUĐMANOVA SNAJKA: Nikad ne spavam sama!
Foto: Dražen Komar

iskrena

(FOTO) GOLA TUĐMANOVA SNAJKA: Nikad ne spavam sama!

Stars -

Atraktivna pevačica u usponu, Nataša Ivkošić, bivša supruga Igora Tuđmana, inače unuka pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana, brzo je privukla pažnju javnosti.

Osim pojave, na koju je gotovo nemoguće ostati ravnodušan, Nataša Moskva zrači pozitivnom energijom i veseljem koje brzo osvaja sve koji se nađu u njenoj blizini.

Nataša je nedavno objavila muzički prvenac "Pijana od ljubavi", koji je napisala Alka Vujica.

foto Dražen Komar
foto Dražen Komar

Slavonka čiji se život odvija na relaciji Frankfurt - Zagreb, muzikom se bavi od kad zna za sebe. Sportskog je duha, vesela, a kad joj brojne obaveze dozvole posebno uživa u vožnji rolera uz Jarunsko jezero i u plesu.

Boravkom u Izraelu, Moskva je pronašla svoj put i svakome ko je u mogućnosti preporučuje da dožive to, rečima nemoguće prenosivo, iskustvo.

foto Dražen Komar
foto Dražen Komar

Nataša nikada ne spava sama. Ako s njom krevet ne dele njena deca, tada je njen ljubimac plišani meda obavezno pored nje u mekoj postelji.

"Nije me dobro imati za komšiju", uz zarazan smeh kaže energična Moskva, mada bi mnogi, bez ikakve sumnje, takvu' "potencijalnu opasnost" rado imali u svojoj blizini.

Voli da vidi lepog muškarca, ali još joj je lepše da vidi lepu ženu.

Kad god izađe u neki od klubova, čini to prvenstveno zbog muzike. Muzika je njena istinska ljubav u kojoj se pronalazi. Kroz muziku proživljava najdublje emocije.

foto Dražen Komar
foto Dražen Komar

(direktno.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja