(FOTO) I dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca sa javne scene: Tajna uspeha Boška Jakovljevića
Foto: Milena Rakočević, Vladimir Šporčić, Story Arhiva

ŠARM KOJI NE JENJAVA

(FOTO) I dalje jedan od najpoželjnijih muškaraca sa javne scene: Tajna uspeha Boška Jakovljevića

Stars -

Poznati maneken, dizajner i voditelj, Boško Jakovljević, otkako se pojavio, mami simpatije publike...

Boško Jakovljević rođen je 23. juna 1968. godine. On je idejni tvorac emisije City, koju smo svi s velikom pažnjom pratili. Izuzetno je uspešan u svom poslu, i jedan je od najomiljenijih poznatih lica sa televizije. "Inače sam vorkoholik, a saznanje da mi je svaki dan doneo neki boljitak kada je reč o mojoj ličnoj misiji, čini da se osećam ispunjeno", izjavio je jednom prilikom.

Boško, poznati voditelj, kreator i maneken, oseća potrebu da iznova uči ida se usavršava, što je jedan od ključnih faktora za njegov veliki uspeh. Međutim, trenutak koji smatra prelomnim za svoju samostalnost usledio je nakon smrti oca, kada je preuzeo odgovornost prema mami i sestri.

Najsigurnije se oseća kada je "svoj na svome" i kada je okružen ljubavlju, te iako je javna ličnost, trudi se da svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti.

"Smatram da se dosta zna, upravo onoliko koliko ja želim da govorim o tome, i to i jeste suština svega: da jedan deo ipak ostane samo za mene", izjavio je jednom prilikom za Story.

Dame ga karakterišu kao velikog džentlmena. Pošto je odrastao uz dve žene, smatra da je ovaj divni kompliment zapravo odraz dobrog kućnog vaspitanja. Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Nakon ove izjave, Veljko će je još više voleti: Evo šta mu je Maša poručila (FOTO)Kim Kardašijan konačno otkrila kako je započela ljubav sa Kanijem: Nas je spojila sila (FOTO + VIDEO)Spojila dva velika trenda: Anabela Atijas u kombinaciji koju biste nosili od jutra do mraka (FOTO)Zorana Jovanović otkrila: Luda sam za ovim! (FOTO)Mama je hrabra, a one je prate u stopu: Ćerke Jelene Karleuše ponele stajling zbog kog ćete im aplaudirati (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track