(FOTO) I DALJE SAMA, ALI SREĆNA: Nijedan muškarac nije osvojio Romanino srce, a evo i zašto...
Foto: Privatna Arhiva

(FOTO) I DALJE SAMA, ALI SREĆNA: Nijedan muškarac nije osvojio Romanino srce, a evo i zašto...

Stars -

Šarmantna pevačica Romana Panić kaže da je boravak u Kanadi zbog poslovnih obaveza iskoristila i za obilazak znamenitosti ove zemlje, gde je posetila stare, ali stekla i nove prijatelje.

Priznaje da uprkos brojnim poznanstvima njeno srce već dugo niko nije osvojio, ali da je neuspeh na ljubavnom planu ne obeshrabruje, piše Story.Pevačica Romana Panić (41) početkom novembra boravila je u Kanadi gde je imala zakazan nastup, ali odlazak u ovu prekookeansku zemlju iskoristila je da poseti sve njene znamenitosti i uživa u čarobnoj prirodi.Fenomenalno sam se provela u Kanadi, tamo sam putovala kako bih prisustvovala događaju povodom proslave 25-godišnjice Srpsko-kanadskog dobročinstva Jovan Dučić. Bilo je predivno i uživala sam u druženju s našim ljudima", priča šarmantna pevačica koja je iskoristila svaki trenutak boravka u Torontu da obiđe okolne parkove i brojne znamenitosti.Kada je saznala za bolest pomišljala je na samoubistvo: Romana Panić prvi put iskreno o bolnom iskustvuSviđa mi se mnogo toga u Kanadi, pre svega imaju mnogo zelenila, reka, jezera i predivnu prirodnu. Sam centar Toronta zaista je prelep, to je prava svetska metropola u kojoj možete da nađete sve što poželite."Iako je u ovu daleku zemlju putovala na samo sedam dana, Romana je sa svojim ljubaznim domaćinima obišla i čuvene vodopade na samoj granici Kanade i SAD.

Bila sam na Nijagarinim vodopadima koji su me fascinirali, a snaga te vode toliko je jaka da vam se bukvalno zavrti u glavi. Fascinantno mi je bilo i to što je po sredini Nijagare napravljena granica između Amerike i Kanade. Priroda je fenomenalna, a uživala sam i na Sky tornju. Zahvalna sam domaćinima koji su me lepo prihvatili i posebno moram da istaknem da su oni veoma topli, gostoprimljivi ljudi. "Trudili su se da mi ugode na sve načine. Ovo putovanje pamtiću po lepim stvarima, novom iskustvu i poznanstvima. Drago mi je što sam uspela da se vidim i sa prijateljima koji su se odavno preselili u Toronto i veoma sam srećna zbog toga."Zgodna pevačica otkrila je i da se oduševila kada je videla spomenik Nikoli Tesli na Nijagarinim vodopadima, a naročito činjenicom da su Srbi koji žive u Kanadi sami sakupili novac kako bi on bio tu podignut. Dodala je i da je presrećna jer je sve vreme njenog boravka u Torontu sijalo sunce iako je očekivala da će padati sneg i biti hladno. U poslednje vreme Romana se potpuno okrenula poslu i priznaje da joj u emotivnom životu ne cvetaju ruže, ali neuspeh na ljubavnom planu uopšte je ne obeshrabruje.Nijedan muškarac nije osvojio moje srce. Kao i obično, nemam šta da kažem na tu temu", kroz osmeh konstatuje pevačica i otkriva da je zadovoljna jer uskoro izlazi spot za duetsku pesmu "Bolje je ovako".Pre putovanja u Kanadu nisam spavala dvadeset pet sati jer sam za duet sa Dejanom Matićem snimala spot koji će biti fantastičan i jedva čekam njegovu promociju", završava ushićeno Romana.Piše Ksenija Konić: Sa sajta Story.rs pročitajte i: Andrija Milošević prvi put o ženidbi: Nakon dugog razmišljanja poznati glumac je doneo OVU odluku (FOTO)Šarmom nimalo ne zaostaje za Lunom: Upoznajte Bakijevu ćerku, još jednu lepoticu u porodici Đogani Aleksandra Prijović se pohvalila lepim vestima: Ovo nas je beskrajno usrećilo! (FOTO)Posle teškog perioda dugo su je krili od javnosti, a ime već govori da će biti slavna: Bojan Lexington prvi put o ćerkici (FOTO)Nikolina Kovač: Nemam nijedan hit! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja