(FOTO I KURIR TV) Pogledajte Ledi Gaga izašla iz aviona u BG u haljini od 1.200 dolara
Foto: Damir Dervišagić

Međ Srbima: Kurir uslikao svetsku zvezdu na „Nikoli Tesli“

(FOTO I KURIR TV) Pogledajte Ledi Gaga izašla iz aviona u BG u haljini od 1.200 dolara

Stars -
Pevačica juče sletela u srpsku prestonicu, odakle zajedno s verenikom Tejlorom Kinijem ide na Taru, gde on snima horor film „Šuma“

Američka pevačica Ledi Gaga doputovala je sinoć u Beograd! Kurir je prvi najavio dolazak svetske zvezde, što se i desilo - sletela je u našu prestonicu u 19.22 sata redovnom linijom „Svis erlajnsa“ iz Ciriha. Ledi Gaga je došla kako bi bila uz verenika Tejlora Kinija, koji na Tari snima horor film „Šuma“.Na aerodrom „Nikola Tesla“ sinoć oko 19 sati prvo je stiglo obezbeđenje, koje je, kao što je Kurir pisao, čekalo Ledi Gagu u „porše kajenu“.

Mahnula Kuriru...
Mahnula Kuriru...

Haljina od 1.200 dolaraKad su ugledali novinare, bili su veoma uplašeni jer nisu to očekivali, a kad smo im prišli, kratko su za Kurir rekli:- Ne smemo da dajemo izjave. Kako ste uopšte saznali da dolazi? Nemojte nas slikati i snimati, imaćemo problem - nekoliko puta je ponovio dečko dok se znojio.Ubrzo je došao i taj trenutak, legendarna pevačica je sletela na pistu „Nikole Tesle“ i već u 19.35 izašla na VIP izlaz, pozdravivši sve novinare, koji su je s nestrpljenjem čekali. Kad je čula kako je dozivamo, mahnula nam je, nasmejala se i ušla u auto. Iako je pokušala da u Srbiju dođe u strogoj tajnosti, naš fotograf je uspeo da zabeleži njen dolazak.

Kini je s nestrpljenjem očekivao njen dolazak u poznati beogradski hotel, odakle će se zajedno na Taru.Diva ima koncert u Londonu 8. juna, tako da će se u našoj zemlji zadržati kratko.Ono što nismo mogli da ne primetimo jeste stajling poznate pevačice, kojim se pohvalila na Instagramu pred sam ulazak u avion na ciriškom aerodromu. Naime, nosila je haljinu „marni“ od 1.200 dolara, koju je ponosno pokazala foto-reporterima ispred beogradskog aerodroma.

Povela i svoje gorilePored toga što je njen verenik Tejlor Kini angažovao agenciju za bezbednost da brine o pop divi, ona je povela i svoje obezbeđenje, koje će joj olakšati boravak u našoj prestonici.

... I odjurila Kiniju
... I odjurila Kiniju

http://www.youtube.com/watch?v=T78IWN4blSw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track