(FOTO) JEDVA PRODAT KSENIJIN STAN: Ovo je mesto strave koje dugo niko nije hteo da kupi!
Foto: Marina Lopičić

Kupci se predomišljali

(FOTO) JEDVA PRODAT KSENIJIN STAN: Ovo je mesto strave koje dugo niko nije hteo da kupi!

Stars -

Smrt Ksenije Pajčin i njenog dečka Filipa Kapisode pre 7 godina, potresla je Srbiju, a dogodila se u pevačicinom stanu na Voždovcu, koji je tek nekoliko godina nakon incidenta dobio nove vlasnike.

Ksenijina nekretnina u Nikšićkoj ulici od tog trenutka postala je "zamrznuta". Duže vreme majka Ljubica je pokušala da proda stan, ali niko nije želeo da ga kupi jer se u njemu 16. marta 2010. godine dogodilo ubistvo i samoubistvo.

Međutim, prošle godine, nakon 6 godina, cena stana je znatno spuštena i nekretnina je dobila novog vlasnika.

"Bilo je potencijalnih kupaca, ali predomislili bi se kad bi saznali da se tu dogodilo ubistvo. Tek nedavno je jedan čovek rešio da ga kupi, jer je cena bila znatno niža", rekao je tom prilikom izvor Kurira.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Komšije iz zgrade ni posle toliko godina ne mogu da veruju šta se dogodilo pevačici.

"Stan naše neprežaljene lepotice je prodat. Kupio ga je jedan čovek pre nekoliko meseci, tako da Ljubica više ne dolazi. Žao mi je, mnogo sam volela Kseniju i teško mi pada kada pričam o njoj", rekla je za Kurir jedna starija komšinica nakon prodaje nekretnine, i uz to pustila suze.

Foto: Story
Foto: Story

Podsetimo, Filip Kapisoda je 16. marta 2010. ubio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo. Njihova tela nekoliko časova nakon tragedije pronašla je pevačicina majka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JEZIVA TIŠINA NA GROBU: Prijatelji pale sveće na pomenu Kseniji Pajčin!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja