Prikaži najnovije vesti
Marko Bulat, supruga Maja foto Zorana Jevtić
Nedavno su prošli kroz pakao

(FOTO) MARKO BULAT KRIJE MRAČNU TAJNU? Pevača odala poruka njegova žene!

Stars 30

Marko Bulat i njegova supruga Marija ovih dana izazivaju veliku pažnju domaće javnosti. Prošlog vikenda je pevaču zapaljen automobil na parkingu ispred zgrade na Novom Beogradu u kojoj živi sa suprugom i ćerkicom Doroteom.

"Niko, pa ni ja ne znam ko su ljudi koji nam rade o glavi. Ja nikome ništa loše nisam uradio. Očigledno je da taj neko želi da nam nanese zlo na jedan kukavički način, a ne da me pogleda u oči", rekao je pevač nakon što mu je zapaljen automobil. Iako Marko i Marija to ne žele da priznaju, spekuliše se da oni odlično znaju zbog čega im se ovim stvari dešavaju.

Sumnju je izazvala i poslednja poruka koju je Marija objavila uz fotografiju njihove bebe na društvenoj mreži Instagram koja se, po svoj prilici, odnosi na ljude koji im nanose zlo.

Foto: Printskrin/Instagram Foto: Printskrin/Instagram

"Lomili su nas, a nisu računali da će rane zarasti, a dete porasti", napisala je Bulatova supruga u opisu slike čime je pomalo zbunila svoje pratioce.

Marku i Mariji je u aprilu 2016. godine ukraden automobil, a u septembru iste godine, u noći kada su saznali radosne vesti da će postati roditelji, u medijima se pojavila vest da su umešani u aferu kokain. Njihova beba se rodila tri meseca ranije zbog čega je bila životno ugrožena, a Mariji i dalje teško pada što je javnost okrivljuje za to što se njena Dorotea rodila pre vremena.

(EPK/Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog razlike u godinama svi su sumnjali u njihovu ljubav: Evo koji poznati parovi prkse svim tabuima (VIDEO)
Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir