(FOTO) MASKIRALE SE: Dame srpske estrade u Poresku došle u ritama!
Foto: Dragana Udovičić, Zorana Jevtić

U skromnom izdanju

(FOTO) MASKIRALE SE: Dame srpske estrade u Poresku došle u ritama!

Stars -
Niko od njih nije hteo da kaže zašto se nisu sredili kao kad dolaze na snimanje smisija iako su znali da će ih pred zgradom dopčekati fotoreporteri

Umesto u skupocenim haljinama kojima se obično hvale, dame sa estrade su pred poreznike stigle bez šminke, frizure i u skromnim krpicama.

Poreska uprava češlja imovinsko stanje estradnih umetnika, a pevačice su na razgovor došle potpuno drugačije obučene i sređene tako da ih je bilo teško prepoznati.

Niko od njih nije otvoreno rekao zašto se nisu sredili kao kad dolaze na snimanje smisija iako su znali da će ih pred zgradom dopčekati fotoreporteri.

Najverovatnije su hteli da se predstave pred poreznicima kao prosečni građani koji zarađuju mnogo manje nego što se priča.

Goga Sekulić je poreznicima stigla sa dokumentacijom. Na ulasku u poresku, gde je stigla manje sređane nego obično, rekla je da je minđuše koje nosi platila tri evra, kao i da poslednje četiri godine nije nastupala u Srbiji. Međutim, pošto je prozvana da se hvali bižuterijom, Goga je rekla:

"To sam se samo šalila. Minđuše sam platila 50 evra, a torbu koju sam imala kođta 2.000 evra".

Rada Manojlović je u Poresku stigla u trenerci, bez šminke, sa kosom skupljenom u rep. "Jaoj, pa nisam se spremila za slikanje", prvo je rekla kroz smeh, a onda dodala: Super je bilo, pa nije valjda da sam vam ja sumnjiva?! Sve je bilo u redu, za sve moje nastupe imam čiste ugovore i to je najvažnije.

Najlošije su na ispitivanju došle Indira Aradinović Indi i Zlata Petrović.

"Ja nemam pare na bacanje kao neke moje kolege. Ipak, bilo bi sramota da posle 30 godina karijere nemam ništa. Ne mogu da kažem da od ovog posla nisam zaradila mnogo para, za razliku od građana s prosečnim primanjima", rekla je Zlata.

Indira je došla u veoma uskoj garderobi, koja uopšte ne pristaje njenoj figuri.

I Marta Savić je u poresku došla bez trunke šminke.

Blic/EPK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track