(FOTO) MILICA OPTUŽILA EJMI: Pregazio te je ceo Beograd, prestani da se foliraš!
Foto: Printskrin

Opasne uvrede

(FOTO) MILICA OPTUŽILA EJMI: Pregazio te je ceo Beograd, prestani da se foliraš!

Stars -
Ušla je u hotel i odmah napravila haos vređejući tamnoputu manekenku

Nova učesnica serijala „Hotel Maldivi“, Milica Krstić koja je već na početku šokirala sve kada je priznala da je sa 18 godina iza sebe svašta pregrmela, pa čak i „obijanje kuća“, nije ni trepunula kad je optužila tamnoputu manekenku, bivšu učenicu „Parova“.

"Tebe je Ejmi, pregazio ceo Beograd. Prestani da se foliraš. Ti si dr..lja! Znam i ko te je ubacio u rijaliti i ko te finansira. Svi gledaju tvoje video snimke napolju. Ovde glumiš neko ludilo, a najobičnija si k..va", bila je brza na jeziku osamnaestogodišnjakinja.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

Ejmi je prilično hladnokrvno prihvatila ove optužbe, potrvdila sve što je nova učesnica rekla za nju, a zatim joj se obratila:

"Ti ne znaš ni kako se zovem, odakle dolazim,ne znaš ništa o meni i ja ću te tužiti! Imam advokata i vidimo se na sudu."

"Slobodno, slažem se da sve rešavamo na sudu. Ništa ne lažem. Prestani da glumiš. I to foliranje, voliš Lazara, a on napolju ima devojku. Smešna si."

U odbranu Ejmi ustala je Dijamond.

Foto: Printskrin/TV Happy
Foto: Printskrin/TV Happy

"Kako te nije sramota da se tako ponašaš, a imaš svega 18 godina.Pričaš da si problematična, obijala si kuće ljudima, ovde si napala Ejmi da je ku..va. Pogledaj sebe, ti izgledaš kao ku..va! Vidi kako si se obukla. Sram te bilo."

Podsećamo, za Ejmi se u više navrata pojavljivalo u javnosti da je u vezi sa bivšim policijskim generalom, koji je maksimalno štiti i fiansira njeno studiranje. Manekenka je, međutim, ispričalča da potiče iz imućne porodice, da su njeni bogati, živi u palati i da je ovde došla razmenom studenata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja