(FOTO) MIMA ZAVODNIK U DRUŠTVU PLAVUŠE: Nemojte nas slikati, mi smo prijatelji!
Foto: Damir Dervišagić

KOGA VI TO FOLIRATE

(FOTO) MIMA ZAVODNIK U DRUŠTVU PLAVUŠE: Nemojte nas slikati, mi smo prijatelji!

Stars -

Mima Karadžić danima se ne odvaja od jedne plavuše za koju dobro upućeni izvori tvrde da mu je nova devojka.

Njih dvoje su se nedavno prvi put pojavili zajedno u jednom restoranu na Zemunskom keju, a onda i u petak na proslavi Naksi radija. Mimina pratilja bila je raspoložena sve dok joj nije prišla naša ekipa. Tada se zbunila jer nije očekivala da ćemo je pitati u kakvom je odnosu s našim poznatim glumcem.

- Nisam očekivala da će za nas biti ovakvo interesovanje. Mi smo samo dobri prijatelji i ništa više od toga - rekla nam je ona, ali ne baš ubedljivo, i dodala:- Ne želim da vam otkrijem svoje ime. To nije dobro za mene i moj posao. Nisam osoba koja želi da se provlači kroz medije i molim vas da me razumete i da me ne slikate. Ali ako već jeste, šta da radim - objasnila nam je ova plavuša pre nego što se vratila za sto gde je Mima sedeo i strpljivo je čekao.

Iako je rekla da između njih nema ničega, njihovo ponašanje je odavalo da su više od prijatelja. Celo veče su bili prisni, jedno drugome su nešto šaputali, Mimina ruka se često nalazila na njenom ramenu. A kad su pošli kući, Karadžić je kao pravi džentlmen pratilji pridržao kaput i zagrlio je.Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track