(FOTO) MNOGO ŽDRALA PA SE UFLEKALA: Dara pola jede, pola haljini daje
Foto: Dragan Kadić

Štrokava

(FOTO) MNOGO ŽDRALA PA SE UFLEKALA: Dara pola jede, pola haljini daje

Stars -

Bubamara nije primetila da je isprljala toaletu dok je uživala u kolačićima na snimanju novogodišnje emisije koleginice Dragane Mirković

Dara Bubamara nije mogla da odoli kolačićima na snimanju novogodišnje emisije koleginice Dragane Mirković, pa je odlučila da ih ponese sa sobom. Ali - na haljini!

Aljkava... Pevačica pozirala u isflekanoj haljini
Aljkava... Pevačica pozirala u isflekanoj haljini

Taman kad je izabrala toaletu koja joj savršeno stoji, uspela je da je upropasti. Pevačica je na snimanje došla glamurozno obučena, pa je u početku privlačila pažnju i dobijala samo komplimente. Sve dok nije počela da jede! Pošto je gledala da li je fotkaju paparaci, Dara nije obraćala pažnju kako jede, pa je uspela u više navrata da promaši usta! Tako je nekoliko čokoladnih kolačića završilo na njenoj nežnoroze haljini. Crna čokolada na Darinoj toaleti je svima zapala za oko, ali ne i njoj. Tek kad je ustala da pozira pored okićene jelke, neko od kolega joj je dobacio da je isprljala haljinu.- Jao, šta da radim?! Kako ovo da očistim? Čime mogu da skinem čokoladu?! - upitala je Dara konobara, koji joj je objasnio da haljinu mora da odnese na hemijsko čišćenje.Razočarana pevačica pokupila je stvari i zapalila kući, pa joj je tako propao plan da konačno začepi usta modnim kritičarima, koji je prozivaju.

Pustila stomačićPREJELA SE!Bubamara je, izgleda, rešila da sebi da malo oduška, pa je pokazala stomačić. Ako je ranije uspela da skine 15 kilograma, ne sumnjamo da će se i ovog šlaufa lako rešiti čim prođe Nova godina.

J. C. S. - I. E.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track