(FOTO) Najlepše sačuvala za kraj: Poslednja destinacija Lepe Brene za ovo leto!
Foto: Damir Dervišagić

Uživa u prestonici

(FOTO) Najlepše sačuvala za kraj: Poslednja destinacija Lepe Brene za ovo leto!

Stars -

Na oduševljenje i iznenađenje posetilaca gradskog jezera, pevačica je brčkala stopala u vodi i šetala po šljunkovitoj plaži

Pevačica Lepa Brena ove godine je imala vrlo uzbudljivo leto. Obišla je najbolje evropske destinacije za odmor, uključujući Italiju, Francusku, Grčku i Hrvatsku, ali čini se da je i pevačica pobornik izreke Najlepše se ostavlja za kraj, piše Stil.Naime, pevačica je iskoristila poslednje sunčane beogradske dane da se osveži na moru Beograda - Adi Ciganliji.Lepa Brena je, na oduševljenje i iznenađenje posetilaca gradskog jezera, brčkala stopala u vodi i šetala po šljunkovitoj plaži.

Pogledajte još na portalu Stil: Poslali je na psihijatriju: Zbog pogrešne dijagnoze lekari glumici uništili život! (FOTO) Poznata starleta o vezi sa oženjenim muškarcem: Bio je kao bežična bušilica! (FOTO) Supruga slavnog glumca pokazala bez blama: Ovako izgleda telo dan nakon porođaja! (FOTO) Žene ga obožavale, muškarci mu se divili: Glumac dotakao dno i spiskao celo bogatstvo! (FOTO) Skandal trese porodicu Eklston: Zet pod istragom zbog pranja novca, brat mu pronađen mrtav! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja