(FOTO) NAJPOŽELJNIJE SRPSKE UDAVAČE: One su seksi dame ali ljubav im nije jača strana!
Foto: Printskrin

Neudate lepotice

(FOTO) NAJPOŽELJNIJE SRPSKE UDAVAČE: One su seksi dame ali ljubav im nije jača strana!

Stars -

Neke od najpopularnijih dama sa domaće javne scene još nisu stale na ludi kamen.

Javnosti nije poznato da li je neka od ovih devojaka zauzeta, a one još nisu izgovorile sudbonosno “da”, a imaju mnogo obožavalaca.

O popularnosti i uspehu ovih dama svedoči veliki broj korisnika društvenih mreža koji prate svaki njihov korak i obasipaju ih brojnim komplimentima.

Milica Pavlović je jedna od najatraktivnijih dama sa estrade, ali i pored toga, ona je i dalje sama. Ova seksi senjorita ne krije da bi želela da nađe dečka, ali još joj to nije pošlo za rukom.

"Još nije naišao onaj pravi. Ne znam šta je s muškarcima, izgleda da me se plaše. Priđu oni meni, uzmu mi čak i broj, ali kada dođe vreme za sledeći korak – ništa od toga. Tako da sam solo i uživam", izjavila je Milica jednom prilikom.

Jedna od glumica mlađe generacije koja probija svoj put u svetu glume svakako je Dragana Mićalović. Ona nakon veze sa bratom Novaka Đokovića, Markom Đokovićem ne može da nađe dečka.

Iako se šuškalo da je u vezi sa pevačem iz “Magla benda”, Vladanom Savićem, njih dvoje nisu potvrdili to.

"Vladan i ja smo prijatelji i odlično se slažemo", rekla je Mićalovićeva nedavno.

Nina Seničar je srpska manekenka koja svoju karijeru već godinama gradi u Americi.

Ona je jedna od najatraktivnijih srpskih manekenki koja putem društvenih mreža obaveštava svoje pratioce o svakodnevnim aktivnostima. Posebno oduševljenje je izazavala svojim fotografijama u kupaćem kostimu koje je nedavno objavila.

Atraktivna manekenka Dragana Džajić je osvojila srca mnogih korisnika društvenih mreža. Svaka njena fotografija nailazi na pozitivne reakcije na društvenim mrežma gde je prilično aktivna.

Lepa ćerka fudbalske legende Dragana Džajića je još neudata.

Katarina Živković je nedavno raskinula vezu sa fudbalerom Borkom Veselinovićem. Iako se šuškalo da je fudbaler verio popularnu pevačicu, ova veza se završila. Ona je još neudata, a javnosti nije otkrila da li je našla novog dečka.

Jelisaveta Orašanin jedna je od najpoznatijih domaćih glumica, a i dalje je sama. Jelisaveta je bila u vezi sa Vukom Kostićem, a nakon što su se razišli, nijedan novi muškarac nije uspeo da zadivi ovu glumicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track