(FOTO) NAJSREĆNIJI DAN ZA NATAŠU BEKVALAC: Evo zbog čega je pevačica PONOVO NASMEJANA!
Foto: Dragan Kadić

Ima razlog za osmeh

(FOTO) NAJSREĆNIJI DAN ZA NATAŠU BEKVALAC: Evo zbog čega je pevačica PONOVO NASMEJANA!

Stars -

Javnost bruji o razovdu Nataše Bekvalac i Ljube Jovanovića. Pevačica se trudi da ne misli na probleme i ponovo ima razloga za osmeh.

Naime, njena ćerka Hana, koju je dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem, danas puni deset godina, zbog čegajepevačica sa svojom mezimicom otputovala u Pariz, gde su prethodnih dana uživali u "najradosnijem mestu na svetu" - Diznilendu.

"Danas nam je divan, predivan, najsrećniji dan. Samo da si srećna, samo da si radosna i stalno nasmejana sine moj... I da zauvek veruješ u Deda Mraza, bajke i srećan kraj", napisala je Nataša svojoj ćerki putem Instagrama.

Po povratku u Srbiju Hana će dobiti poklon i od Ljube.

Naime, Hana je za Ljubu bila veoma vezana, a on joj je obećao rođendanski poklon koji je poželela i to se neće promeniti bez obzira na to što više ne živi sa njima.

"Ljuba ne želi da ona oseti ovu promenu naglo, zato je pitao Natašu da li može da Hani preda poklon kada se vrate u Srbiju, što je ona odobrila. Kako ni Nataša ne želi da Hana pati, i ona smatra da Ljuba i njena ćerka ne treba da prekinu svaki kontakt, bez obzira na njen i Jovanovićev odnos", otkrio je izvor blizak paru.

Bonus video

NATAŠA BEKVALAC OBJAVILA DIRLJIVU PORUKU: Raznežićete se kada vidite šta joj ćerka poklonila

(EPK/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track