(FOTO) NEĆETE PREPOZNATI ALEKSANDRU: Evo kako je Lepa Ljubina ćerka izledala sa 16 godina! ŠOK!
Foto: Kurir

Transformacija

(FOTO) NEĆETE PREPOZNATI ALEKSANDRU: Evo kako je Lepa Ljubina ćerka izledala sa 16 godina! ŠOK!

Stars -

Aleksandra Subotić drastično je promenila izgled za tri i po godine, od trenutka kad je postala poznata javnosti, jer je zatrudnela sa oženjenim Aleksandrom Čabarkapom, tadašnjim dečkom svoje majke Ljube Pantović.

Iako je učesnica „Parova“ tada imala samo 16 godina, u prvi plan je isticala svoje prirodno velike grudi. To radi i danas. I tada se oblačila provokativno i izgledala zrelije od svojih vršnjaka. Nosila je dekoltirane majice, kratke šorceve i utegnute haljine, iz kojih su izvirivale tetovaže. Upravo je zbog toga i uspela da smuva žestokog momka iz Kaluđerice, kome je rodila ćerku Magdalenu.

Skoro četiri godine kasnije, kada se ćerka Ljube Pantović pojavila u rijalitiju „Snajke“, bila je neprepoznatljiva. Nije se podvrgavala hirurškim intervencijama, ali naglo je izrasla i malo se ugojila. Crnu boju kose nije menjala jer joj je to očigledno zaštitni znak. I sada u prvi plan pred kamerama ističe zadnjicu i grudi, s obrazloženjem da želi da je primeti neka agencija koja bi je kasnije angažovala kao model. Takođe je izjavila da će od honorara ugraditi silikonske grudi. S njima ili bez njih, Aleksandra važi za najbolju ribu u vili „Parova“, gde se uselila direktno iz „Snajki“.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

M. Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEZ BLAMA: Najveći skandali u istoriji "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja