(FOTO) NEOBIČNI HOBI POZNATIH: Nikada ne biste pogodili čime srpska estrada prekraćuje vreme
Foto: Kurir

Nespojivo sa njihovom profesijom

(FOTO) NEOBIČNI HOBI POZNATIH: Nikada ne biste pogodili čime srpska estrada prekraćuje vreme

Stars -

Poznate ličnosti na domaćoj javnoj sceni predstavljaju se svojim najvećim talentima - najčešće muzikom, glumom i sportom.

Međutim, svako od njih ima još mnogo skrivenih talenata i navika za koje malo ko zna. U nastavku vam predstavljamo čime se u slobodno vreme bave domaće poznate ličnosti.Svetlana Ceca RažnatovićNajveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović iza sebe ima pregrš hitova koji su nezaobilazni tokom svakog dobrog provoda širom regiona. Spektakularni koncerti, druženje sa armijom fanova, rekordni tiraži i slušanost, impozantne brojke pratilaca na društvenim mrežama Cecina su svakodnevica, a kada pevačka zvezda u svom domu na Dedinju pronađe slobodno vreme da odmori od uobičajenih aktivnosti, ona to najčešće čini uz sportski TV program. Iako to mnogi nisu znali, Ceca je pasionirani gledalac sportskih događaja, a najviše pažnje posvećuje fudbalu. Kada joj vreme dozvoljava, Ceca odlazi na fudbalske i košarkaške terene, gde sa tribina bodri srpske sportiste.

Vuk KostićPoznati srpski glumac Vuk Kostić uživa u lovu i ribolovu. Kada za svoje omiljene aktivnosti ima dovoljno vremena, glumac sa svojim prijateljima odlazi na neko od lovišta. Kostića su nekoliko puta osuđivali predstavnici udruženja za zaštitu životinja zbog toga što u medijima propagira lov, međutim, on se svojevremeno odbranio činjenicom da nikada ne odstreljuje zaštićene vrste i zdrave životinje.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

Nataša BekvalacI dok Vuk Kostić uživa u lovu, čini se da se pevačici Nataši Bekvalac nimalo ne bi dopao hobi poznatog glumca. Ona je poznata kao veliki zaštitnik životinja, a najviše voli pse. Pop zvezda redovno posećuje azile za napuštene životinje gde odnosi neophodnu hranu, a svoje društvene mreže sa velikim brojem pratilaca često koristi u humane svrhe, te pokušava da nađe utočišta za napuštene životinje. Nataša ih u svom domu na Dedinju ima nekoliko.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Marko BulatPevač Marko Bulat je veliki fan serijala naučno-fantastičnih filmova “Ratovi zvezda”. On ima impozantnu kolekciju stvari koje su vezane za filmove ovog serijala, a njena vrednost procenjuje se na desetine hiljada evra, budući da poneki retki primerci iz Bulatove kolekcije vrede nekoliko hiljada evra.Osim toga, folk pevač se bavi i slikanjem ikona koje prodaje, a ovo ne treba da čudi, budući da je diplomirani likovni umetnik.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Milica TodorovićAtraktivna pevačica Milica Todorović ljubav prema crtanju i slikanju neguje još iz školskih dana, pa i danas voli da uživa u svom hobiju onda kada za to ima dovoljno slobodnog vremena.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Goran Bregović Brega

Legendarni muzičar i jedan od osnivača popularne rok grupe “Bijelo dugme” , popularni Goran Bregović Brega, osim muzike dobar je i u još jednoj stvari. Njegova velika strast je povrtarstvo, pa je u svom domu na Senjaku Brega napravio svoju oazu mira. On često svoje slobodno vreme provodi u dvorištu, gde gaji kupus, zelenu salatu, paradajz i raznovrsno voće.

Foto Fonet
Foto Fonet

Elena Karaman KarićI dok je moda najveća ljubav kreatorke Verice Rakočević, njena ćerka Elena Karaman Karić uživa u drugim stvarima. Ona se, kao i Brega, pre nekoliko godina posvetila zdravom načinu života, pa se bavi pripremom organske hrane koja oplemenjuje njen organizam. Ona je zbog toga otvorila lokal u srpskoj prestonici gde se služe samo specijaliteti i zdravi napici napravljeni isključivo od namirnica organskog porekla, a osnovala je i udruženje “Drvo života” koje ima za cilj podizanje svesti ljudi o važnosti očuvanja prirode.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Nataša NinkovićProslavljena srpska glumica Nataša Ninković uživa u brzim vožnjama, iako je to malo ko mogao da zamisli. Njeno omiljeno prevozno sredstvo je motor “vespa pijađo”, a kada odlazi na moto-trke, Nataša vozi BMW 1200 i po sopstvenom priznanju - veoma je uspešna.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track