(FOTO) NIJE USPELA DA SAKRIJE ZDRAVSTVENI PROBLEM: Evo kako je Nina Morić ponovo šokirala javnost
Foto: Profimedia

(FOTO) NIJE USPELA DA SAKRIJE ZDRAVSTVENI PROBLEM: Evo kako je Nina Morić ponovo šokirala javnost

Stars -

Posle ljubavnih brodoloma, pokušaja samoubistva i problema s drogom, hrvatska manekenka Nina Morić završila je u bolnici kada joj je iznenada pozlilo u jednom restoranu, nakon čega je hitno podvrgnuta hirurškom zahvatu, piše Story.rs

Hrvatska manekenka Nina Morić, koja je 22. jula proslavila 40. rođendan, ne prestaje da šokira javnost svojim brojnim problemima. Iako je nedavno tvrdila da je turbulentno razdoblje iza nje, sudbina joj je ponovo priredila neprijatno iznenađenje. Tako je prošle nedelje hitno operisana zbog upale slepog creva. Naime, sve se dogodilo potpuno neočekivano i neverovatno brzo. Kako pišu italijanski mediji, Nina je s prijateljima večerala u restoranu kad je osetila snažan bol u stomaku. Srećom, s njom u društvu bio je i jedan lekar koji je odmah shvatio o čemu je reč pa je ona hitno prebačena u bolnicu gde je i operisana. Inače, ovo nije prvi put da je lekar Anđelo de Kataldis intervenisao i spasao bivšu manekenku koja mu je javno zahvalila putem društvenih mreža.

- Može li jedan čovek dva puta da vam spase život? Može. Dugujem ti svoj život, dvaput. Za druge si doktor De Kataldis, za mene si anđeo – napisala je Nina na svom Facebook profilu i dodala da joj je isti lekar i ranije pomogao kad je imala ozbiljnih zdravstvenih problema zbog korišćenja hijaluronske kiseline. Hrvatska manekenka s italijanskom adresom nikada nije krila da je imala teške i turbulentne životne periode.

Nakon razvoda od Fabricija Korone, koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog iznuđivanja novca, Nina je munjevitom brzinom ulazila u veze i izlazila iz njih, a italijanski mediji pisali su da je čak dva puta sebi pokušala da oduzme život: jednom 2009. kada je popila prekomernu dozu tableta za spavanje, a drugi put 2015. kada je sebi isekla vene. Ipak, Morićeva nikada nije želela da prizna kako je namerno pokušala sebi da oduzme život.

- Samoubistvo? Samo sam popila mnogo tableta za spavanje – rekla je pre sedam godina, a prošlog aprila njen partner Luiđi Favolozo oglasio se ovim povodom. - Tačno je, Nina je pokušala samoubistvo. Na to su je naveli bezosećajni ljudi – rekao je on medijima. Ipak, izgleda da je zgodna Hrvatica uz novu ljubav uspela da prebrodi sve probleme, a da njen oporavak teče po planu, potvrdila je i sama Nina putem društvenih mreža gde je, samo nedelju dana nakon operacije, postavila fotografiju na kojoj leži obnažena na krevetu i tako zahvalila svima kojima su brinuli. - Samo da vas uverim da sam dobro – napisala je Nina koja je u vezi sa jedanaest godina mlađim manekenom Luiđijem Mariom Favolozom. Možda baš on uspe da joj vrati osmeh na lice, uz sina Karlosa (14) koji je, kako je jednom sama rekla, najvažniji muškarac u njenom životu.

Piše: Milica PrelevićSa sajta Story.rs, pročitajte i: 6 godina je uspešno krila da pati od neizlečive bolesti: Ceo svet bruji o fotografijama koje su razotkrile Kim Kardašijan (FOTO)Plakao je, ali ne zbog nje: Ovako je Ana Ivanović reagovala na suze Bastijana Švajnštajgera (FOTO, VIDEO)Ima 51 godinu i nema problem da pokaže svoje pravo lice: Ovako Dragana Katić izgleda kada skine šminku (FOTO)Maša Terzić je ovime poručila: Ne zanima me kako izgledam (FOTO)Tragedija koju svet nikada neće zaboraviti: Lejdi Dajana je bežala od paparaca i pobegla je u smrt (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track