(FOTO) Njen muž je Ceci i Arkanu bio kum na venčanju: Uvek misteriozna Maja uslikana na svadbi veka
Foto: Profimedia, Dragan Kadić

Gošća pod velom tajne

(FOTO) Njen muž je Ceci i Arkanu bio kum na venčanju: Uvek misteriozna Maja uslikana na svadbi veka

Stars -

Na fotografiji koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram može se videti prva supruga Milorada Ulemeka Legije čije prezime je uzeo

"Svadba veka" kako je mnogi nazivaju, desila se 19. februara 1995. godine kada su sudbonosno "da" rekli najsjajnija folk zvezda tadašnje jugoslovenske estrade Svetlana - Ceca Veličković i Željko Ražnatović Arkan.

Nijedno venčanje, osim možda venčanja jugoslovenske zvezde Lepe Brene i tenisera Slobodana - Bobe Živojinovića nije izazvalo toliku pažnju javnosti i toliku medijsku popularnost.

Poznato je da su se Arkan i Legija poznavali iz Srpske dobrovoljačke garde gde je Legijabio oficir, a zatim pukovnik. Njih dvojica su ubrzo postali prijatelji i Legija je dolazio u Arkanovu kuću koja se nalazi na samom ulazu u Dedinje.

Legija je dete razvedenih roditelja koji potiču s Korduna. Kada je rešio da preuzme brigu o sebi, otišao je u Legiju stranaca gde je proveo sedam godina, a njegova veza sa Arkanom je Srpska dobrovoljačka garda u kojoj je bio dobrovoljac. Ubrzo je postao pukovnik u Arkanovim formacijama i boravio sa ovom jedinicom na svim ratištima,ali pored toga bio je i Arkanov dobar prijatelj.

Malo je poznato da je Milorad Ulemek Legija uzeo prezime Luković od svoje prve supruge Maje Luković.

Nedavno se na Instagram stranici o legendama devedetih godina pojavila i fotografija na kojoj odmah do Arkana stoji Legijina prva supruga Maja Luković.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:
Za nju je ovo belo carstvo samo oaza mira, a za neke nedosanjan san: Zavirite u Cecinu vilu na Kipru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track