(FOTO) NJIHOV BRAK JE TRAJAO 5 I PO MESECI: Ovako danas izgleda bivša žena Dade Polumente
Foto: Damir Dervišagić

Lepa veroučiteljica

(FOTO) NJIHOV BRAK JE TRAJAO 5 I PO MESECI: Ovako danas izgleda bivša žena Dade Polumente

Stars -

Pevač je pre mesec dana postao otac ćerke koju je dobio sa svojom verenicom a iza sebe ima čak nekoliko žena. Sa jednom od njih se razveo posle samo pet i po meseci.

Popularni pevač i lepa veroučiteljica Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012.godine u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

Posle pet i po meseci braka, Dado Polumenta je odlučio da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić

"Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama", rekao je pre tri godine izvor blizak ovom paru.

Kako je sa Selmom imao "šerijatsko" zabavljanje koje isključuje ljubljenje, dodirivanje, seks i izlaske, Dado je ranije izjavio da mu ništa od navedenog nije nedostajalo.

"Meni je to bilo sasvim normalno i ništa od nabrojanog mi nije nedostajalo. Samo mi je bilo dovoljno da je Selma pored mene, da joj čujem glas. I te dve stvari su bolje od svega što ste nabrojali - rekao je Dado dok je bio sa Selmom, dok je ona govorila da u početku nije ni znala da je on zapravo Dado Polumenta."

Evo kako sada izgleda Selma:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja