(FOTO) NOVA ROMANSA BRENINOG SINA: Evo ko je nova devojka mladog Viktora
Foto: Dragana Udovičić

Voli SNS

(FOTO) NOVA ROMANSA BRENINOG SINA: Evo ko je nova devojka mladog Viktora

Stars -

Viktor Živojinović nedavno je proslavio punoletstvo i uplovio u svet odraslih, a na tom putu našao je i novu devojku Jovanu Bakvić, koja je, po svemu sudeći, strastveni član Srpske napredne stranke.

Viktor je intrigirao javnost njihovom zajedničkom fotografijom, na kojoj izgledaju prilično prisni, a saznaje da se mlađani Živojinović već neko vreme viđa sa simpatizerkom naprednjaka."Viktor i Jovana upoznali su se u noćnom provodu, a hemija među njima videla se iz aviona. Nakon tog izlaska su se dopisivali stalno, pa su se ponovo videli i započeli romansu", otkriva izvor.

Jovana je, kako izvor tvrdi, vesela i otvorena devojka, koja zna šta hoće u životu.

"Jovana studira Pravo na jednom privatnom fakultetu i veoma je društvena osoba. Voli provod, šalu, ali je veoma motivisana i predana kada se posveti nečemu. Iako je tek započela vezu sa Viktorom, veoma je zadovoljna i srećna, a da li će njihova veza postati ozbiljnija, pokazaće vreme", rekao je izvor blizak novopečenom paru.

A photo posted by Jovana Bakvic (@jovanabakvic) on Apr 21, 2016 at 11:56am PDT

Jovana je veoma aktivna na društvenim mrežama, a sudeći po njenim objavama, neretko posećuje Skupštinu i stranačke skupove, na kojima ponosno nosi majice sa logom Srpske napredne stranke.

Bakvićeva je virtuelnim prijateljima pokazala i svoju divlju stranu kada je objavila provokativne fotografije na kojima je oskudno obučena, dok je na pojedinim fotografijama u donjem vešu i halterima.

Atraktivna crvenokosa je izgleda očarala mlađanog Živojinovića, ali folk divu Lepu Brenu, još uvek nije upoznala.

"Jovana i Viktor se lepo provode, ali još je rano za upoznavanje sa porodicom. Ni Jovana ni on to još ne pominju, niti planiraju", rekao je izvor.

A photo posted by Jovana Bakvic (@jovanabakvic) on Apr 23, 2016 at 1:26pm PDT

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track