(FOTO) OD NJE OVO NISMO OČEKIVALI: Ana Kokić u SADO-MAZO fazonu! NIKAD IZAZOVNIJA!
Foto: Printskrin/Instagram

Zastaje dah

(FOTO) OD NJE OVO NISMO OČEKIVALI: Ana Kokić u SADO-MAZO fazonu! NIKAD IZAZOVNIJA!

Stars -

Ana Kokić oduvek važi za jednu od najlepših i najprimerenijih pevačica naše estrade, ali poslednjim odevnom kombinacijom iznenadila je sve.

Naime, šta god da obuče uvek je nosila veliku dozu seksepila, ali haljina koju je odabrala za jedan nastup ostavila je sve bez daha.

Crna kožna haljina sa dubokim šlicom ali isto tako i dubokim dekolteom koji je ukrašen sa par kožnih kaiševa i odličan mejk ap, izazvali su potpuni haos.

Ana je u ovoj pripijenoj haljini još jednom pokazala da je svoju liniju dovela do savršenstva iako se do nedavno borila sa viškom kilograma.

"Dugo sam se borila sa par kilograma viška, pokušavala raznim dijetama da smršam, ali sam mnogo toga radila pogrešno. Nisam još u potpunosti zadovoljna svojim izgledom jer mislim da uvek može bolje, ali i dalje sam na korigovanoj ishrani jer želim da se vratim na devojačku kilažu. Osećam se mnogo bolje, ne samo zbog izgleda, već i zbog toga što imam više energije, lakše podnosim treninge i u boljoj sam kondiciji, što mi mnogo znači za posao", izjavila je Ana nedavno.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track