(FOTO) ONA JE GLUMICA: Ovako izgleda ćerka Cuneta Gojkovića!
Foto: Dragana Udovičić

Da li ste znali

(FOTO) ONA JE GLUMICA: Ovako izgleda ćerka Cuneta Gojkovića!

Stars -

Ćerka legendarnog Cuneta Gojkovića, Katarina Gojković je glumica koja će 27. aprila imati premijeru predstave "Ljubav i moda".

Katarina ima sina Segeja s kojim provodi najviše vremena.

Ubrzo ste se razveli od supruga i ostali sami s detetom u stranoj zemlji. Kako ste se snašli?

"Nije bilo lako. Taj period od godinu dana pred povratak za Beograd bio je veoma naporan, to nisu uopšte lake stvari, to su male smrti. Ali, kako sam po prirodi optimista, kada se s neke vremenske distance osvrnem, uvek kažem da je i tu bilo nekih dobrih stvari. I da sam nešto naučila. Bilo je malo „čupavo", ali sve smo prošli", rekla je ranije Katarina za Stil magazin

"Moje dete je na homeopatiji, maltene od kako se rodilo. Nije bilo posebnog razloga da se odlučimo na taj korak, sledili smo preporuku dr Miloša Popovića, nažalost sada pokojnog, i uspešno savladali bolesti koje su se pojavljivale. Izbegavamo da uzimamo klasične medicinske lekove, osim u onim slučajevima kada se bolesti ne mogu bez njih lečiti, pa je nekoliko puta uzimao antibiotike. Ranije sam mu stavljala liske kupusa na grudi, kako bi pluća bolje funkcionisala, što mu je pomagalo", rekla je Katarina za časopis Magično Bilje.

Katarinu ćemo gledati mjuzikl "Ljubav i moda", nastao po motivima istoimenog hit filma iz šezdesetih godina prošlog veka, nije samo šareni spektakl sa veselim retro pesmama. To je priča o entuzijazmu i optimizmu, podsećanje na neke osnovne etičke i emocionalne vrednosti koje su danas uglavnom u drugom planu.

(Puls)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track