(FOTO) ONA ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA: Porodične avanture Tanje Savić
Foto: Luka Šarac

(FOTO) ONA ŽIVI ŽIVOT IZ SNOVA: Porodične avanture Tanje Savić

Stars -

Kraj leta za većinu ljudi predstavlja idealno vreme za nov početak, a pokazalo se i da su letovanja i godišnji odmori tada najlepši.

Upravo zato, Tanja Savić (31), sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem (35) i sinovima Maksimom (5,5) i Đorđem (3,5) odabrala je baš kraj avgusta za odlazak u Dubai, piše sajt Story.rs.

- Trudimo se da dečake svake godine odvedemo na neko mesto koje nismo posetili. Ovog leta najzanimljivije su izgledali Ujedinjeni Arapski Emirati. Uprkos tome što me čeka mnogo posla, svesno sam odvojila dve nedelje za odmor – objasnila je Tanja svoj odabir letovališta.

Poseban razlog za dug porodični odmor bila je želja sinova koji, zbog njene profesije, s majkom provode malo vremena.- Maksim i Đorđe prilično teško podnose moje česte nastupe i snimanja, stalno traže da se čujemo i u stanju su po milion puta da pitaju kada dolazim. Jedno vreme Đorđe je imao običaj da ljubi ekran kada me vidi na televiziji. Takvi trenuci umeju i da me rastuže. Nije lako kada ste odvojeni od dece, koliko god to kratko trajalo – priznala je nedavno Tanja.

Idila u Dubaiju upravo zbog toga potrajala je deset dana, tokom kojih je porodica zabavu i uzbuđenje tražila najviše u akva-parkovima.- Otišli smo da bismo se provodili s decom, a Maksim i Đorđe najviše su uživali u toboganima, bazenima i ostalim igrama na vodi. Sasvim je sigurno da bismo, da smo bili sami, Dušan i ja odabrali drugu vrstu provoda – kroz osmeh kaže Tanja, i dodaje:

- Pronašli smo mir u Dubaiju, odmarali smo se, uživali u dobroj hrani i sad mogu da kažem kako je taj grad možda najlepši koji sam videla.

PIŠE: IGOR KARANOVSa sajta Story.rs, pročitajte i: Kratko, ali veličanstveno: Evo šta znači ime koje su za svoju bebu odabrali Nikolija i ReljaJedan zagrljaj otkrio je njegovu nežnu stranu: Zbog ovoga će mnoge žene pozavideti Marini Visković (FOTO)Do sada se nisu pojavljivale u medijima: Ćerke Saše Matića su već sada nestvarno lepe (FOTO)Njen glavni adut - trudnički sjaj: Jeste li Enu Popov ikada videli lepšu? (FOTO)Kada sa suprugom upari odevnu kombinaciju nastaje pravi modni bum: Ovako je Jelena Karleuša bodrila Duška na utakmici (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track