(FOTO) OPŠTA TUČA NA SVADBI: Balerina prekinula Stanijino venčanje!

Ipak rekli da!

(FOTO) OPŠTA TUČA NA SVADBI: Balerina prekinula Stanijino venčanje!

Stars -
Starleta i maneken su ipak uspeli da sklope brak uz sve srpske običaje, a balerinu je uspešno smirio Kristijan
1 / 11 Foto: Printscreen

Stanija Dobrojević po drugi put se udala na Farmi, a ovaj put njen mladoženja je Rade maneken. Međutim, Stanija nije očekivala da će njen najsrećniji dan uništiti balerina Jelena Milošević, koja je upala na svadbu, tvrdeći da je trudna sa mladoženjom.

"Trudna sam sa mladoženjom, neće da prizna dete", vikala je balerina, dok je Stanija nemo gledala sa strane. Na svu sreću, veći incident je sprečen i nekako su stigli do matičara Maje Nikolić.

"Mlada nema prava da koristi silikone, da bude verna i poštena i ne sme da slika gole grudi i guzu. Tri puta dnevno da se vodi ljubav na mestima gde snimaju kamere", počela je besedu matičar Maja.

Balerina je ponovo prekinula venčanje.

"Čovek mi je napravio dete, porodiću se pre vremena", sabotirala je Ivana, pa ju je kum Kristijan izneo napolje! "Primila ga je komšinka", smirio je kum balerinu.

Rade je poljubio mladu i starleta je sklopila drugi brak na imanju Lisović.

Svadba je protekla po svim srpskim običajima, bila je kupovina mlade, gađanje jabuke, bacanje sita... Stanija je tek iz drugog pokušaja uspela da baci sito preko kuće i nimalo joj nije bilo prijatno što balerina kvari njen scenario.

Tata Mića i mama Suzana su mladence dočekali sa medom i orasima i poželeli im srećan i dugovečan brak.

"Ove ljubomorne žene su mi uništile venčanicu. Ajd da sam se udavala za Kristijana pa da onako ljubomoriše balerina. Da je Gabi pa da razumem", bila je razočarana Stanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja