(FOTO) OVAKO JE BILO NA PROBI VENČANJA SEVE I IGORA: Mladenci spremni za bajkovitu svadbu
Foto: Instagram

Zadovoljni i nasmejani

(FOTO) OVAKO JE BILO NA PROBI VENČANJA SEVE I IGORA: Mladenci spremni za bajkovitu svadbu

Stars -
Pevačica i mladi Kojić venčaće se danas u jednom luksuznom hotelu, a proba venčanja je prošla u najboljem redu.

Severina i Igor s nestrpljenjem očekuju venčanje, a da su zadovoljni i srećni, govore njihova nasmejana lica koja se mogu videti na fotografijama sa probe ceremonije.

Magazin Story dobio je ekskluzivna prava na fotografije sa ovog glamuroznog venčanja, a njih ćete imati priliku da vidite u novom broju koji izlazi u sredu, 25. novembra.

I mladoženjeni otac i majka ne mogu da dočekaju veselje, pa su u toku jučerašnjeg dana obišli mesto dešavanja, kako bi se uverili da je sve u savršenom redu.

Iako je Keba napravio pravu terevenku ispred svog porodičnog doma na Bežaniskoj kosi, gde se danima veselio uz trubače i častio rakijom prolaznike, ipak nije mogao da prepusti stvar slučaju kada je svadbena ceremonija u pitanju.

Mladoženjini roditelji su, kako to dolikuje, pozdravili i priju, koja je nešto kasnije stigla iz Hrvatske. Za Severinu je tokom jučerašnjeg danas spremljen tron i kraljevska stolica sa koje će se zakleti na večnu ljubav. U hotelu u kojem su nekoliko dana pred svadbenu ceremoniju smešteni mladenci, juče je vladalo pravo slavljeničko raspoloženje, jer su gosti pristizali sa svih strana.

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Sep 14, 2015 at 10:34am PDT

Podsećanja radi, Igor i Severina će danas sklopiti građanski brak nakon što su pre više od mesec i po dana to uradili u crkvi u Istri. Na svadbi koja broji više od 500 zvanica, goste iz visokih političkih, sportskih i estradnih krugova štitiće bivši pripadnici specijalne jedinice „Kobre“. Uz pogaču, roštilj, kajmak, siri pršutu hrvatska pevačica postaće srpska snajka.

Foto Kurir
Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja