(FOTO) OVO JE NOVI DEČKO CECE KITIĆ: Mlađi od nje 23 godine, bio u zatvoru, smršao čak 140 kilograma
Foto: Marina Lopičić

Super beba

(FOTO) OVO JE NOVI DEČKO CECE KITIĆ: Mlađi od nje 23 godine, bio u zatvoru, smršao čak 140 kilograma

Stars -

Proslavljena rukometašica Svetlana Ceca Kitić potvrdila je juče da će po peti put stati na ludi kamen. Izabranik njenog srca je Dejan Vuković, poznatiji kao Super Beba, koji je ranije dospevao u medije zbog problema sa zakonom.

Super Beba (34) je dve i po godine bio u zatvoru zbog krađe automobila, ali sada kaže da se smirio, te da je njegovo zanimanje kontroverzni biznismen.

U oktobru 2008. godine ranjen je u pucnjavi u jednoj kladionici u Sarajevu, u kojoj je zadobio prostrelne rane u predelu noge. Zbog ovoga je priveden Slaven Dakić, koji je, kao i Vuković, od ranije poznat policiji.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

Super Beba osuđen je u januaru 2012. zbog krađe automobila i iznude, zajedno sa još četvoricom muškaraca. Nakon izricanja presude, ukinut im je pritvor i na slobodi su čekali upućivanje na izdržavanje kazne. Ali, Vuković je nakon puštanja na slobodu pobegao iz Bosne i Hercegovine, pa je za njim bila raspisana potraga. Krajem juna 2013. uhapšen je u Beogradu, a potom izručen BiH.

Tokom boravka u zatvoru Super Beba je smršao neverovatnih 140 kilograma.

"Vuković je zbog prekomerene težine imao zdravstvene probleme, a sada je uspeo, ne znam na koji način, da izgubi 140 kilograma. Na operaciji nije bio. Ali, iskreno, ja nisam navikao da ga vidim mršavog i, čim izađe na slobodan vikend, vodim ga na burek", rekao je kroz smeh njegov advokat Omar Mehmedbašić za Avaz.ba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track