(FOTO) PAROVI SKRHKANI BOLOM, ŽALE ZA MAMA GOCOM: Cimeri izjavili saučešće Gastozu
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

tuga

(FOTO) PAROVI SKRHKANI BOLOM, ŽALE ZA MAMA GOCOM: Cimeri izjavili saučešće Gastozu

Stars -

Gordana Marinković, majka Nenada Marinkovića Gastoza preminula je u četvrtak u Parizu gde je živela poslednjih godina.

Nakon što je saznao tužnu vest Gastoz je otputovao za Francusku. Brojni učesnici rijalitija "Parovi" koji su živeli sa Nenadom godinu dana u vili, skrhani su bolom. Oni su se na društvenim mrežama oprostili od Goce i izjavili saučešće Marinkoviću.

Iako su se u rijalitiju često svađali, Jelena Golubović žali zbog Nenadovog gubitka, a na Fejsbuku oglasila povodom iznenadne smrti Gordane Marinković.

"Teško je prihvatiti tužnu vest. Bez obzira na sve, Gastoze, iskreno se saosećam sa tobom u tvojoj boli za mamom. Koliko god godina imamo mi, kada nas napuste naši roditelji tuga je nemerljiva", napisala je Jelena.

Jelena Krunić se takođe često svađala sa Gastozom i njegovom devojkom Zoricom Dukić, ali vest o smrti ju je pogodila.

"Uf! Nenade, primi moje saučešće. Iako verujem da ti ovo sada u ovoj situaciji ništa nije bitno, ali saosećam se sa tvojim bolom i tugom pa i sad kad smo konačno zakopali ratne sekire. Mama Goco, počivaj u miru", napisala je igračica na društvenoj mreži.

Brenislava Radonića Brendona veoma je potresla Gocina smrt.

"Gastoze, primi moje najiskrenije saučešće. Žao mi je što sam čuo ovu tužnu vest da ti je umrla mama Goca. Bila je divna žena", napisao je Brendon.

Vesna Rivas se takođe oglasila na svom Fejsbuk profilu.

"Iskreno saučešće iz dubine duše saosećam sa Nenadom... tuga.. .divna žena, veliki radnik i borac, majka puna ljubavi i požrtvovanja za svog sina, jednom rečju žena anđeo... neka ti je laka zemlja Goco i mirno nebo Gospodnje... Anđeli s tobom", napisla je pevačica.

Atina Ferari je pružila Nenadu veliku podršku i istakla tugu zbog njegovog gubitka.

"Teta Goca je bila pravi anđeo. Žao mi je zbog gubitka. Bratu Gastozu javna podrška i ojačanje. Drži se moj mili, saučešće porodici Marinković, jako mi je žao", napisala je Atina Ferari koja je zajedno sa Gastozom učestvovala u Parovima.

Željko Stojanović je sinoć izjavio Nenadu saučešće i naveo da se Goca mučila u Parizu radeći dva posla.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track