(FOTO) PEVALA NA EVROVIZIJI: Rodila sina, a onda joj KOLEGINICA otela muža! Evo kako im je ODBRUSILA
Foto: Dragan Kadic

Vratila se na scenu

(FOTO) PEVALA NA EVROVIZIJI: Rodila sina, a onda joj KOLEGINICA otela muža! Evo kako im je ODBRUSILA

Stars -

Andrea Demirović, bivša supruga koreografa Miloša Paunovića, sadašnjeg dečka Milice Todorović, vratila se posle tri godine pauze na muzičku scenu pesmom kojom je poslala posebnu poruku bivšoj ljubavi.

Predstavnica Crne Gore na Evroviziji 2009. godine snimila je pesmu i spot simboličnog naziva, “Posveta”, a sudeći prema rečima, ona je srećnija otkad njih dvoje nisu zajedno.

Milošu u pesmi jasno poručuje da se sa njim “spotakla” i da ga je prebolela, želevši verovatno da podvuče da joj ne smeta što je u srećnoj vezi sa Milicom i što je u nju uplovio pre nego što se zvanično razveo od nje.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

"Posle Evrovizije odlučila sam da završim osnovne i specijalističke studije na Muzičkoj akademiji na Cetinju. A desila se i jedna predivna stvar. Postala sam mama divnog dečaka. Posvetila sam se njemu, postojali su neki novi prioriteti", rekla je ona u jednom intervjuu.

Podsetimo, Milica i Miloš trenutno uživaju u Americi, odakle pevačica redovno na društvenim mrežama obaveštava svoje fanove objavljujući fotografije.

EPK/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track