(FOTO) POMIRILI SE ZORICA I GASTOZ: Cmakali se bez prestanka u punom kafiću
Foto: Damir Dervišagić

Rijaliti zvezde prebrodile krizu

(FOTO) POMIRILI SE ZORICA I GASTOZ: Cmakali se bez prestanka u punom kafiću

Stars -

Dukićeva i Marinković posle dve nedelje, koliko je trajao raskid, došli zajedno na otvaranje jednog restorana

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz ponovo su zajedno! Pobednik „Parova“ i frizerka pre dve večeri su došli zajedno na otvaranje jednog restorana na Novom Beogradu. Bili su raspoloženi i, bez obzira na prepun lokal, cmakali su se bez prestanka. Prepustili su se uživanju, kao i poziranju fotografima, iako svaku priliku koriste da istaknu da ne žele medije u svom životu.

Inače, i pored toga što kriju da su bili razdvojeni dve nedelje, od njihovih prijatelja smo saznali da je njihova svađa bila ozbiljna i da su mnogi pomislili da se neće pomiriti. Oni kažu da je Zorica u tom periodu stalno izlazila i da je više puta viđena kako ispija alkohol s muškarcima koje je predstavljala kao svoje drugare.

- Mnogi su je pitali gde joj je Gastoz, a ona je odgovarala da nema pojma i da je on ne zanima - kaže naš izvor i nastavlja:

- I Gastoz je skitao noću. U jednoj kafani su ga saletale ribe, ali on je i tada ostao veran Zorici. On je insistirao na pomirenju, a ona mu je dala još jednu šansu - završava naš izvor.Zorica i Gastoz odbili su da komentarišu svoje pomirenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track