(FOTO) PRETUČENA DUNJA ILIĆ SE OGLASILA: Otkrila zbog čega je dobila batine u Prištini!
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Nasilje nad ženom

(FOTO) PRETUČENA DUNJA ILIĆ SE OGLASILA: Otkrila zbog čega je dobila batine u Prištini!

Stars -

Pevačica Dunja Ilić jutros je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila uznemiravajuće fotografije na kojima je krvava i raščupana. Dunja je napadnuta i prebijena u Prištini gde trebutno živi, a pevačica se oglasila prvi put nakon batina.

"Inače,dogodilo se u Pr... U društvu zbog nekih mojih ličnih stavova koji nekome nisu odgovarali... I da... Bilo čija vera nema veze sa ovim", napisala je pevačica i dodala:

"I hajde bar me danas poŠtedite tih gluposti "navijala za Albaniju", tako joj i treba itd. Hvala Bogu pa ćete uskoro čuti istinu o tome. Moja veroispovest moja stvar. Objasnila sam kako je došlo do ovoga. Unapred se izvinjavam što neću stići svima da odgovorim. A o ovima ku.vala se po Kosovu, nista više osim da sam ja ovde imala dve duge veze. P.S. Ako vama one slike liče na selfi, a ne upozorenje onda se zapitajte", napisala je Dunja. Izrevolitirana komentarima koji se našli na mrežama, Ilićeva je nakon četri sata napisala još jedan status.

Posted by Dona Ilic on Wednesday, June 29, 2016

"Aj sad ukratko i poslednji put! Najviše su me zabolele uvrede mojih! Zbog toga što sam branila Srbiju su i nastali ovi "selfiji"! Izjava navijala sam za državu u kojoj živim nije moja! Snimke slavlja je postavljao moj prijatelj! Dok vi sedite i s.rete po meni, ja sam noćas braneći vas dobila batine! Uskoro će sve izaći na videlo a onda ćete reći izvini ako ste ljudi!!! A ja sanirana, spakovana i nikada jača!

Posted by Dona Ilic on Wednesday, June 29, 2016

Napadate me za veru! To je privatna stvar a najveći paradoks što na kraju ja muslimanka ispadoh veća Srpkinja od mnogih ovde! O tome da je nasilje nad ženom privatna stvar neću ni komentarisati!!! Svaka žena koja je žrtva nasilja treba da progovori!"

Aj sad ukratko I poslednji put!Najvise su me zabolele uvrede mojih!Zbog toga sto sam branila Srbiju su I nastali ovi "...

Posted by Dona Ilic on Thursday, June 30, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track