(FOTO) REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA: Konačno otkriveno ko je Veliki brat
Foto: Printskrin/Jujtub

Iznenadićete se

(FOTO) REŠENA NAJVEĆA MISTERIJA: Konačno otkriveno ko je Veliki brat

Stars -
Produkcija menja boju glasa Velikom Bratu i on zvuči poput robota kako ga niko ne biprepoznao, uprkos tome otkriveno je ko je svaki dan tri meseca nadgledao stanare i razgovarao sanjima u ispovedaonici.

Reč je o Borisu Trivanu (37), blogeru iz Zrenjanina, kojeg svi znaju pod pseudonimom Pokojna Mileva.

"Neću vas pitati kako ste me otkrili, svaka vam čast. Međutim, zbog ugovora kojime veže ne smem ništa da vam kažem o angažmanu u šouu", izjavio je Boris. Dodaje da se u tri meseca, koliko se rijaliti snimao, dobro zabavljao, ali je jedva dočekao njegov kraj jer je uloga Velikog brata jaka naporna.

Preumoran. I predekoltiran.

Posted by Boris A. Trivan on Sunday, December 13, 2015

Boris je pozivao stanare u ispovedaonicu i razgovarao sa njima. Delio im je zadatke, kažnjavao ih ako ih nisu ispunili i tešio ih kada im je bilo teško. Smirivao je Zoricu kada je plakala jer joj nedostaje porodica. Pomagao je i Ervinu da se dodvori Barbari, pa je organizovao i da se u kuću na Košutnjaku dovede njen pas Čester.

Trivan pod pseudonimom Pokojna Mileva britkim komentarima zafrkava političare i estradne ličnosti iz regije. U svojim objavama na društvenoj mreži, na kojoj ima više od 300.000 sledbenika, ismejavao je, između ostalih, i Daru Bubamaru.

Kao Pokojna Mileva podbada mnoge etsradne zvezde. Tako je Rozgi zamerio jer se slikala u oskudnom kostimu kada je u svojoj kolumni napisao "Život prođe, a ova se i dalje slika u gaćama. Haos".

On tvrdi da se ne plaši pretnji pevačica.

"Ako se nisam prestrašio zbog ozbiljnih pretnji koje su dolazile s najviših političkih instanci, ne znam zašto bih se bojao polupismenih pevaljki koje jedva znaju dapišu", rekao je Trivan.

Ljubilica. Na tatu.

Posted by Boris A. Trivan on Thursday, December 31, 2015

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track